کد خبر:۱۲۳۱۱۰
معاون مالی و اقتصادی ایمیدرو:
ایران با تولید 50 میلیون تن فولاد در جمع کشورهای صنعتی قرار می گیرد
با بهرهبرداری از طرحهای فولادی در حال اجرا، ایران به جمع تولیدکنندگان 50 میلیون تنی فولاد جهان میپیوندد و جزو کشورهای صنعتی قلمداد خواهد شد.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از ایمیدرو، ابراهیم صادقی معاون مالی و اقتصادی ایمیدرو، در جلسه توجیهی تجدید مزایده چهار طرح فولاد استانی (شادگان، سبزوار، بافق و بافت)، با بیان این مطلب گفت: طبق برنامهریزیها، با افزایش ظرفیت 26 میلیون تن تا پایان سال 93، مجموع ظرفیت فولاد کشور به 46 میلیون تن خواهد رسید.
معاون مالی و اقتصادی ایمیدرو با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از چهار و نیم میلیارد تن ذخیره قطعی سنگآهن، جزو 11 کشور برتر دنیاست، تصریح کرد: با اجرای طرحهای فولادی، جلوتر از برنامه و سند چشمانداز 20 ساله، بعنوان قدرت برتر منطقه از نظر تولید فولاد خواهیم شد.
وی افزود: از میان طرحهای هشتگانه فولاد استانی، 4 طرح یاد شده با پیشرفت بیش از 50 درصد بخش احیا برای عرضه عمومی انتخاب شد. معاون مالی و اقتصادی ایمیدرو با ابراز امیدواری از فروش این 4 طرح فولادی در فضایی رقابتی، خاطرنشان کرد: برای این طرحها، مجوزهای لازم برای امور زیرساختی صادر شده است و از سهمیه سنگآهن و گندله برخوردار هستند.
صادقی ادامه داد: امیدواریم با خرید این طرحها در بخش غیردولتی (خصوصی یا تعاونی)، طرحهای مذکور طبق برنامه و حتی زودتر از موعد به بهرهبرداری برسند. واحد احیای مستقیم این 4 طرح از 54 و هشتاد و پنج صدم درصد تا 67 و نیم درصد و واحد فولاد سازی از 7 و نه صدم درصد تا 23 درصد و واحد های جنبی از 27 و 78 صدم درصد تا40 درصد پیشرفت دارند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰