در تنگه هرمز عقب‌نشینی نخواهیم کرد/حمله اوکراین به دستور کارفرمای او یعنی آمریکا بود/با آمریکا به تفاهم نمی‌رسیم+ فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۴۶۹۷
حاجی بابایی در گفت و گوی ویژه خبری عنوان کرد:

در تنگه هرمز عقب‌نشینی نخواهیم کرد/حمله اوکراین به دستور کارفرمای او یعنی آمریکا بود/با آمریکا به تفاهم نمی‌رسیم+ فیلم

نایب رئیس مجلس گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از یک سال جنگ، به دنبال باز کردن راهی در خلیج فارس هستند؛ در تنگه هرمز عقب‌نشینی نخواهیم کرد.
حاجی بابایی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت و گوی ویژه خبری اظهار داشت: آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از یک سال جنگ، به دنبال باز کردن راهی در خلیج فارس هستند؛ در تنگه هرمز عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

وی افزود: برای تنگه هرمز رهبری و مردم تصمیم می‌گیرند و نگه داشتن آن تصمیم مردم است.

حاجی بابایی یادآور شد: اگر قرار باشد با عمان درمورد تنگه هرمز به جمع بندی برسیم، او باید بداند که هرگونه جمع‌بندی نباید با حاکمیت ایران در تعارض باشد و آمریکا تحت هیچ شرایطی نباید در این موضوع دخالت کند.

وی اذعان داشت: اگر آمریکا توان اقدامی درباره تنگه هرمز داشت، تاکنون انجام داده بود و ایران نباید کوچک‌ترین عقب‌نشینی در این زمینه داشته باشد.

کد ویدیو

حمله اوکراین به دستور کارفرمای او یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی بود/ به تجاور اوکراین پاسخ دندانشکن خواهیم داد

کد ویدیو

قانون تنگه هرمز در نخستین روز مجلس پس از جنگ اعلام وصول شد

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: در اولین جلسه علنی مجلس پس از جنگ، طرح‌های مرتبط با تنگه هرمز اعلام وصول و برای بررسی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شد.

وی افزود: این طرح‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن بررسی و مراحل تصویب آن طی خواهد شد.

کد ویدیو

هیچوقت با آمریکا به تفاهم نمی‌رسیم/دوگانه جنگ و آتش‌بس را نمی‌پذیریم

نایب رئیس مجلس افزود: نباید اجازه دهیم آمریکا هر زمان که خواست جنگ را آغاز کند و هر زمان که خواست عقب‌نشینی کند.

وی یادآور شد: جنگ، آتش‌بس، گفت‌و‌گو و مذاکره ما همگی در چارچوب مقابله با آمریکا تعریف می‌شود و هیچ‌گاه به تفاهمی که با منافع ملت ایران در تضاد باشد، نخواهیم رسید.

کد ویدیو

مجلس فعلا دخالتی در NPT ندارد/ باید جهان را متوجه کنیم که ایران جنگ طلب نیست

نایب رئیس مجلس در ادامه گفت: نباید به‌گونه‌ای حرکت کنیم که آمریکا بتواند با یک اقدام، فضای جهانی را علیه ایران تغییر دهد.

وی تصریح کرد: در صورت نیاز به حفظ بقای نظام، ایران می‌تواند از هر ابزار مشروع برای دفاع از خود استفاده کند.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار