کد خبر:۱۲۴۶۰۲
نماينده مشهد در مجلس خبر داد:
امكان به كارگيري ماماها در مشاغل مديريتي مرتبط
نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي از امكان به كارگيري تجربه ماماها در امور مديريتي مجموعههاي مرتبط با اين شغل خبر داد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عفت شريعتي دیروز در همايش روز ماما و تقدير از ماماهاي نمونه استان، با اشاره به شغل مهم و حياتي ماماها در دو جنبه ملکوتی و مادی اظهار داشت: ماماها اولین کسانی هستند که خلقت خداوند را در اختیار می گیرند و به مادر تحويل ميدهند، اين فعالیت بعد عرفاني و ملكوتي شغل ماماهاست.
وي به شهر مشهد به عنوان دومین کلانشهر اشاره و خاطرنشان كرد: دانشگاه علوم پزشكي مشهد بايد مسائل و مشكلات مربوط به شغل مامايي را بشناسد و آنها را تحت لوايحي به وزارت بهداشت تحويل دهد تا در مجلس شوراي اسلامي مورد بررسي قرار گيرد.
شريعتي تاکید کرد: در مسائل مربوط به مطالبات و پشتوانههاي ماماها همه سازمانها و دستگاههاي مرتبط بايد وظيفه خود را به نحو احسن انجام دهند.
در ادامه اين مراسم خداپرست، مدير درمان دانشگاه علوم پزشكي مشهد اظهار داشت: امروز جهان بيش از هر زمان ديگري به ماما نياز دارد و شعار روز جهانی بهداشت از سه جهت سلامت زايمان، روند زايمان طبيعي و جلوگيري از فاجعه مرگ مادر اهميت خواهد داشت.
وي ایجاد اطمینان برای مادران را از وظایف ماماها دانست و افزود: در ايران 3 برابر نرم جهاني زايمان سزارين اتفاق ميافتد.
خداپرست مرگ مادر را شروع ضايعهاي براي خانواده عنوان و خاطرنشان كرد: در كشور به ازاي هر 100 هزار تولد زنده 24 مورد مرگ مادر و در استان 22 مرگ مادر به ازاي 100 هزار تولد زنده اتفاق ميافتد.
مدير درمان دانشگاه علوم پزشكي مشهد مشكل اشتغال را مهمترين مشكل ماماها دانست و تصريح كرد: 50 هزار ماماي فارغ التحصيل در كشور وجود دارد كه 20 هزار نفر از آنها شاغل هستند، بايد به استقلال حرفهاي ماماها توجه داشت و به اين قشر اهميت ويژهاي داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰