آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۶۷۹

رسانه انقلابی نباید در برابر فساد کوتاه بیاید / مطالبه‌گری فراموش نشود

مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه استان البرز با انتقاد از وضعیت ساخت‌وساز‌های غیرقانونی در چهارباغ، بر لزوم مطالبه‌گری دقیق و منصفانه از سوی رسانه‌ها، طلاب و دانشجویان تأکید کرد و نقش رسانه‌ها در افزایش شفافیت و کاهش فساد را کلیدی دانست.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو حجت‌الاسلام نعیمی مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه استان البرز صبح امروز در نشست «بصیرت سیاسی و اخلاق در رسانه»  که در سالن گفت‌وگوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز برگزار شد، با اشاره به چالش‌های نظارتی و وضعیت نابسامان برخی ساخت‌وسازها در منطقه چهارباغ، از ضعف در برخورد قانونی با متخلفان و بی‌توجهی برخی مدیران انتقاد کرد.

 وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ هزار ویلای غیرمجاز در منطقه چهارباغ ساخته شده است، عنوان کرد: بخش زیادی از این ویلاها خارج از بافت و به‌صورت کامل غیرقانونی هستند، اما همچنان خدماتی مانند برق و آب دریافت می‌کنند. این موضوع نشان می‌دهد که مطالبه‌گری جدی در این حوزه وجود ندارد.

وی افزود: درخواستی برای دریافت برق قانونی داشتم، اما مشاهده کردم که استخرهای برخی ویلاها بدون مشکل برق دارند. این یعنی برخی افراد به‌صورت غیرقانونی برق مصرف می‌کنند، در حالی که مدیران مسئول به جای برخورد، سکوت می‌کنند.

نعیمی با تأکید بر ضرورت ایفای نقش نظارتی از سوی رسانه‌ها و طلاب حوزه‌های علمیه، گفت: رسانه، حوزه علمیه و دانشجوی انقلابی باید اگر خطایی در نظام رخ داد، در مقابل آن بایستد و اگر عملکردی درست بود، از آن دفاع کند. این یعنی انقلابی بودند. 

مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه استان البرز با اشاره به نقش حساس رسانه‌ها در تحولات اجتماعی، بیان کرد: نباید چون فردی از جناح خودمان است، خطاهایش را نادیده بگیریم. نقد باید منصفانه، دقیق و مستند باشد. آزادی بیان در قانون اساسی تصریح شده و باید در چارچوب آن، نقد و شفاف‌سازی انجام گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حوادث سال‌های اخیر، تصریح کرد: در موضوع مهسا امینی، هزاران گزارش عادی وجود داشت، اما چون مسئولان شفاف عمل نکردند، موضوع تبدیل به بحران شد. حال آنکه امروز در غزه هزاران زن و کودک کشته شده‌اند و واکنش‌ها بسیار کمتر است. این تفاوت در واکنش‌ها، ضعف مسئولیت‌پذیری رسانه‌ای را نشان می‌دهد.

نعیمی با انتقاد از وضعیت اقتصادی، مسکن و ساختارهای معیوب مدیریتی، تصریح کرد: در حوزه نظامی و دفاعی به بازدارندگی دست یافته‌ایم، اما در حوزه اقتصاد و معیشت مردم هنوز نتوانسته‌ایم پاسخگو باشیم. مطالبه‌گری مردم و رسانه‌ها در این بخش ضروری است.

وی در ادامه گفت: امروز ایران در جایگاهی قرار دارد که قدرت دفاعی و منطقه‌ای آن بر کسی پوشیده نیست. اما باید این اقتدار در سایر بخش‌ها نیز تعمیم یابد. اگر بخواهیم به عدالت و پیشرفت برسیم، باید با فساد و ناکارآمدی در هر سطحی مقابله کنیم.

 نعیمی در پایان تأکید کرد: سه مسئله اصلی کشور، شبهات نسبت به حضور منطقه‌ای ایران، ناامیدی مردم و ضعف اطلاع‌رسانی شفاف و صادقانه است. برای عبور از این چالش‌ها، رسانه‌ها، طلاب و دانشجویان باید با نگاه ملی و مسئولانه وارد میدان شوند و به جای بازی در زمین جریان‌های سیاسی، صدای مردم و انقلاب باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار