آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۳۷۶

استقلال 1-0 پیکان / صعود آبی‌ها به نیمه‌نهایی جام حذفی

تیم فوتبال استقلال تهران موفق شد با شکست پیکان راهی مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی فوتبال ایران شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم‌های فوتبال استقلال و پیکان از سری رقابت‌های مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال ایران از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان ۹۰ دقیقه تلاش دو تیم، ‌ شاگردان مجتبی جباری مقابل شاگردان سیروس دین‌محمدی به برتری یک بر صفر رسیدند.

گل‌: رامین رضاییان (استقلال)  

این دیدار کم افت و خیز و بدون موقعیت جدی گلزنی از سوی دو تیم تا اواسط نیمه اول دنبال شد و هر دو تیم بیشتر به دنبال ارزیابی یکدیگر بودند تا اینکه در دقیقه ۲۹ تکل به موقع سعداوی مانع از گلزنی تیم پیکان شد و تنها دو دقیقه بعد محمد حسین اسلامی فرصت بسیار خوبی را به دست آورد که شوت او را دروازه‌بان پیکان در موقعیت تک به تک دفع کرد.

در دقیقه ۳۲ محمدرضا آزادی در محوطه جریمه پیکان سرنگون شد اما داور مسابقه اعتقادی به پنالتی نداشت.

در دقیقه ۳۷ شوت نریمان جهان به شکلی خطرناک از کنار دروازه استقلال راهی اوت شد.

در اواخر این دیدار تلاش دو تیم برای تغییر نتیجه حاصلی نداشت تا بازی در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

نیمه دوم

استقلال در نیمه دوم کاملا برتر از حریفش ظاهر شد و در دقیقه ۵۲ شوت ابوالفضل جلالی به تیرک دروازه پیکان برخورد کرد و با بدشانسی وارد دروازه نشد.

در دقیقه ۵۹ هم شوت محمدرضا آزادی به شکلی خطرناک از کنار دروازه پیکان راهی اوت شد.

در دقیقه ۶۶ شوت از راه دور جلالی را دروازه‌بان پیکان راهی کرنر کرد.

در دقیقه ۶۹ توپ ارسالی از نقطه کرنر توسط رضاییان به محوطه جریمه پیکان رفت و با برخورد حسین شهریاری سنگربان پیکان با ضرغام سعداوی، مدافع استقلال صحنه توسط کمک داور ویدیویی بازبینی و در نهایت توسط داور پنالتی اعلام شد.

رامین رضاییان در دقیقه ۷۵ این دیدار با فریب دروازه‌بان توپ را به سمت راست شهریاری فرستاد و گل نخست این دیدار را به ثمر رساند.

در اواخر بازی، استقلال نمایش حساب شده‌ای را ارائه کرد و در دقیقه ۲+۹۰ کوجو در موقعیتی تک به تک قرار داشت ولی شوت او راهی اوت شد و او در دقیقه ۵+۹۰ هم موقعیت خوب دیگری را از دست داد تا در نهایت استقلال با حساب یک بر صفر برنده و راهی نیمه نهایی جام حذفی فوتبال ایران شود.

ترکیب استقلال:

حسین حسینی، روزبه چشمی، محمدرضا آزادی (جوئل کوجو)، رامین رضاییان، دیدیه اندونگ، ابوالفضل جلالی (زبیر نیک نفس)، آرمین سهرابیان، ضرغام سعداوی، جلال‌الدین ماشاریپوف (ایمان سلیمی)، آرش رضاوند و محمدحسین اسلامی (محمدحسین اسلامی).

ترکیب پیکان:

دانیال جهانبخش، امیرحسین غلامی، رضا رضایی، محمدرضا غبیشاوی، بهزاد سلامی، علی‌اکبر رنجبر، امیرحسین صدقی، حسین شهریاری، علیرضا نبی‌زاده، مهدی شریفی و سامان نریمان‌جهان.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار