آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۶۸۰

۳۴ پرونده قتل در اصفهان به صلح ختم شد

رئیس کل دادگستری اصفهان گفت: سال گذشته ۳۴ پرونده قتل در استان به همت شورای حل اختلاف به صلح و سازش رسید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین اسدالله جعفری با اشاره به برنامه‌ریزی‌های دادگستری استان برای ارتقا عملکرد شوراهای‌ حل‌اختلاف، بر لزوم تقویت و استفاده بیشتر از ظرفیت‌های موجود از جمله شعب دادگاه صلح تاکید کرد.

وی اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش و افزایش این آمار در استان باید از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات، ریش‌سپیدان محلی، معتمدان، فعالان اجتماعی و فرهنگی، داوران، صلح‌یاران و میانجی‌گران نیز استفاده شود.

رئیس کل دادگستری اصفهان یادآور شد: در مجموع در سال ۱۴۰۳ اعضای شوراهای حل اختلاف در استان، موفق به برقراری صلح و سازش در ۶۴ هزار و ۷۹۷ فقره پرونده شدند که این آمار برابر با ۳۸ درصد از پرونده‌هایی است که قابلیت صلح و سازش داشته است.

وی همچنین با اشاره به ورود ۲۳۴ هزار و ۵۹ فقره پرونده در سال گذشته به شوراهای حل اختلاف استان گفت: این پرونده ها به علاوه تعداد ۱۱ هزار و ۳۰۹ فقره پرونده از موجودی پرونده های شعب شورا مورد بررسی شورای حل اختلاف استان قرار گرفته است که این آمار بیانگر نرخ رسیدگی ۱۰۵ درصدی در این شورا است.

حجت‌الاسلام‌ جعفری در پایان با تاکید بر تلاش برای افزایش آمار صلح و سازش در پرونده‌های قضایی بر برنامه‌ریزی‌های دادگستری استان برای ارتقا عملکرد شوراهای‌ حل اختلاف تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار