آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۱۶۴
در گفت‌و‌گو با دانشجو:

بوی مشمئز کننده پالایشگاه تبریز ظرف چند روز حل می‌شود

مدیرکل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: با پیگیری‌های انجام شده، امیدواریم بوی مشمئز کننده پالایشگاه تبریز ظرف چند روز حل می‌شود.

محمد حسین حسن زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: با توجه به اعتراض اهالی کجوار در خصوص بوی مشمئز کننده پالایشگاه تبریز، با پیگیری کارشناسان و اقدامات لازم مقرر شد، تا چند روز دیگر این مسئله حل شود.

وی ادامه داد: در تماس تلفنی که با مدیرعامل پالایشگاه تبریز داشتم مقرر شد تا با اقدامات پیشگیرانه و درست، دیگر شاهد اینچنین مسئله نبوده و ما نیز حتما در مقابل هر گونه تخلف خواهیم ایستاد.

گفتنی است امروز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ اهالی محلۀ کوجووار در اعتراض به بوی مشمئزکنندۀ پالایشگاه تبریز در مقابل این مجتمع صنعتی تجمع کرده‌اند و خواستار پاسخگویی مسئولین هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار