آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۱۳۹

۸۰ درصد گوشت شتر استان سمنان در شهرستان شاهرود تولید می‌شود

رئیس جهاد کشاورزی شاهرود این شهرستان را با ظرفیت مناسب برای پرورش شتر دانست و گفت: ۸۰ درصد گوشت شتر استان سمنان در شاهرود تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید آقا بیکی ظهر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی جهاد کشاورزی شاهرود بابیان اینکه این شهرستان ظرفیت مطلوبی در پرورش شتر به لحاظ بیابان‌های جنوب آن دارد، ابراز کرد: بیشترین تعداد شتر نیز در این شهرستان واقع شده است.

وی افزود: طبق آخرین سرشماری انجام گرفته سال گذشته دو هزار و ۵۹۰ نفر شتر پرواری و شش هزار و ۴۰۰ نفر شتر داشتنی در این شهرستان آمارگیری شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود بابیان اینکه ۴۸۲ تن گوشت شتر سالانه در این شهرستان تولید می‌شود، ابراز داشت: ۸۰ درصد گوشت شتر تولیدی استان سمنان نیز در شاهرود است.

آقا بی کی در ادامه تصریح کرد: شتر داری در شهرستان شاهرود برای ۴۰۰ نفر مستقیم و ۶۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

وی افزود: به لحاظ شیر شتر نیز وضعیت مطلوب است و مصرف آن به لحاظ مواد مغذی بسیار توصیه می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار