آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۶۸۰

سرمازدگی باعث کاهش ۵۵ درصدی تولید زردآلو در شاهرود شد

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: سرمازدگی فروردین ۱۴۰۴ باعث کاهش ۵۵ درصدی تولید زردآلو شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بیشترین خسارت در شاهرود ناشی از سرمازدگی بهاره در محصول زردآلو رخ می‌دهد که همه ساله در مناطق مختلف این شهرستان خسارت‌های جبران ناپذیری به باغداران وارد می‌کند.

سرمازدگی و تگرگ در فروردین ۱۴۰۴ و ایجاد خسارت به باغ‌ها موجب شد نسبت به سال ۱۴۰۳ تولید این محصول ۵۵ درصد کاهش داشته باشد.

حمید آقابیکی روز شنبه افزود: شهرستان شاهرود دارای ۶ هزار و ۵۰ هکتار باغ زردآلو است که پنج هزار و ۳۷۰ هکتار از این سطح درختان بارور و ۶۸۰ هکتار غیر بارور محسوب می‌شود.

وی به وقوع خسارت سرمازدگی در فروردین ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: میزان تولید زردآلو نسبت به سال گذشته بر اثر سرمازدگی ۵۵ درصد کاهش یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲۹ هزار تن محصول زردآلو از باغ‌های این شهرستان برداشت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار