دبیر ستاد هدفمندکردن یارانهها:
سیاستهای پولی کارآمد عامل مهم جلوگيري از تورم است
دبیر ستاد هدفمندکردن یارانهها گفت: اتخاذ سیاست پولی کارآمد و عملکرد بانک مرکزی در هدایت نقدینگی و جلوگيري از تورم از اهمیت زیادی برخوردار است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمدرضا فرزین با بیان اینکه تمام دلایل تورم به قانون هدفمندی یارانه ها برنمی گردد، گفت: اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها به دلیل اجرای یکباره آن بخش زیادی از تاثیرات خود را بر شاخص تورم در 5 ماه گذشته داشته است و تنها یکی از عوامل در کنار عوامل موجود تورم در سال جاری می تواند باشد، لذا اتخاذ سیاست پولی کارآمد و عملکرد بانک مرکزی در هدایت نقدینگی از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی با بیان اینکه تمام پیش بینی های صندوق بین المللی پول، بانک جهانی و دیگر موسسات بین المللی حاکی از افزایش قیمت انرژی و مواد غذایی در سالجاری است، گفت: باید سیاست ها در جهت جلوگیری از تاثیرگذاری تورم وارداتی و افزایش قیمت های جهانی بر اقتصاد ایران باشد.
معاون وزیر اقتصاد گفت: در سال جاری از یک طرف باید بخش تولید را تامین مالی بکنیم و از طرف دیگر رشد بالای نقدینگی هم می تواند تورم زا باشد بنابراین یکی از سیاست های ما باید تغییر روش های کنونی تامین مالی و عمق دادن به بازارهای پول و سرمایه است.
فرزين گفت: تاکنون ستاد در مورد گام دوم اجرای قانون به جمع بندی نرسیده و همچنان در حال مطالعه و بررسی های کارشناسی است بنابراین دولت قصد تغییر قیمت حامل های انرژی و نان در سال جاری ندارد.
وی با اشاره به آثار تحریم های اقتصادی بر کشورمان گفت: تحریم ها اوج آثار خود را در سال گذشته بر جای گذاشته و اثر جدیدی در اقتصاد کشور نخواهد داشت.
دبير ستاد هدفمند كردن يارانه ها یکی از مشکلات بازار سرمایه کشور را عدم گردش پول عنوان کرد و گفت: ارزش معاملات بازار سرمایه نسبت به کل ارزش بازار حدود20درصد است، البته میزان سهام شناور آزاد کم نیست اما باید از ابزارهای جدید مالی استفاده کنیم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰