توليد محصولات كشاورزي به بیش از 100میلیون تن در سال رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۵۶
معاون وزیر جهاد کشاورزی:

توليد محصولات كشاورزي به بیش از 100میلیون تن در سال رسید

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولید محصولات کشاورزی در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی 25میلیون تن در سال بود که هم اکنون به بیش از 100میلیون تن در سال رسیده است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از واحد مركزي خبر، جهانگیر پرهمت در مراسم افتتاح طرح ملی سربازان سازندگی در مرکز آموزشی کشاورزی بروجرد گفت: برای افزایش سطح تولیدات محصولات کشاورزی، ظرفیت های قابل توجهی وجود دارد و می توان سطح تولید را برابر ظرفیت های موجود افزایش داد.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در عرصه کشاورزی کشور 4.5 میلیون بهره بردار وجود دارد.
 
وی با اعلام اینکه 250 هزار مهندس و فارغ التحصیل رشته کشاورزی در کشور فعاليت مي كنند، تاکید کرد: کشور علاوه بر نیروهای متخصص و کارآزموده در عرصه کشاورزی و ظرفیت های قابل توجه، از امکانات و منابع پایه مانند آب و خاک، منابع طبیعی و اقلیم های گرمسیری، سردسیری و مرطوب و خشک برخوردار است و می توان از این ظرفیت ها برای افزایش سطح تولید استفاده کرد.
 
پرهمت لازمه رشد و توسعه افزایش سطح تولیدات محصولات کشاورزی را تغییر مسیر از کشاورزی سنتی به کشاورزی صنعتی دانست.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نقش سربازان سازندگی در افزایش تولید محصولات کشاورزی گفت: سربازان سازندگی طی دو سال تلاش در این عرصه، باید هم بیاموزند و هم آموزش دهند و با استفاده بهینه از ظرفیت ها در بخش جهاد موجب کاهش بیکاری در جامعه شوند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار