آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۶۹۷۲

صعود رئال مادرید در جام باشگاه‌های جهان

تیم فوتبال رئال مادرید با وجود اینکه در دیدار امشب بیش از ۸۰ دقیقه ۱۰ نفره بود توانست پیروزی دیگری را در جام باشگاه‌های جهان رقم بزند و به مرحله بعدی صعود کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیدار تیم‌های فوتبال رئال مادرید و پاچوکا از ساعت ۲۲:۳۰ شامگاه شنبه در هفته دوم رقابت‌های های مرحله گروهی جام باشگاه‌های جهان برگزار شد که این بازی با پیروزی ۳ بر یک شاگردان ژابی آلونسو همراه بود.

جود بلینگام (۳۴)، آردا گولر (۴۲) و فدریکو والورده (۶۹) برای رئال و مونتیل (۷۹) برای پاچوکا گلزنی کردند.

کهکشانی‌ها در حالی به پیروزی رسیدند که در دقیقه ۷ با اخراج آسنسیو در خطایی محرز ۱۰ نفره شدند اما این تیم توانست با مالکیت کامل روی توپ و میدان به پیروزی برسد و صعود زودهنگام خود را به مرحله بعدی قطعی کند تا دیدار مقابل ردبول سالزبورگ در هفته سوم حالت تشریفاتی برای مادریدی‌ها پیدا کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار