آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۳۳۰
در گفت و گو با دانشجو؛

کارگاهی که در شهرکرد موادغذایی فاسد را به بازار عرضه می‌کرد شناسایی شد

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد گفت: این کارگاه در شهرکرد به صورت مخفیانه اقدام به پاک کردن تاریخ مواد غذایی تاریخ گذشته کرده و پس از درج تاریخ جدید با استفاده از جت پرینتر، مجدداً این محصولات را بسته‌بندی و روانه بازار می‌کرد.

ابراهیم باب‌الخانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، گفت: گشت‌های سلامت شهرستان شهرکرد روز گذشته در راستای نظارت مستمر بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی که به منظور حفظ سلامت عمومی انجام شد یک مورد کارگاه غیرمجاز در سطح شهرستان را شناسایی کردند.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد افزود: این کارگاه به صورت مخفیانه اقدام به پاک کردن تاریخ مواد غذایی تاریخ گذشته کرده و پس از درج تاریخ جدید با استفاده از جت پرینتر، مجدداً این محصولات را بسته‌بندی و روانه بازار می‌کرد.

وی ادامه داد: این عمل نه تنها سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد، بلکه تخلفی جدی در زمینه قوانین بهداشتی و ایمنی مواد غذایی محسوب می‌شود.

باب‌الخانی بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع و به منظور جلوگیری از توزیع این مواد غذایی غیرمجاز، هماهنگی‌های لازم با مراجع قضایی و نیروی انتظامی انجام شد. در نتیجه، با دستور مقام قضایی، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد اقدام به بازدید مشترک از این کارگاه کردند. 

وی توضیح داد: در این بازدید، مقدار ۱۳۶۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی تاریخ گذشته به ارزش ۱/۲۱۵/۷۵۰/۰۰۰ ریال شناسایی و جمع‌آوری شد. این مواد غذایی شامل انواع کنسروها، محصولات گوشتی و دیگر اقلام غذایی بود که به دلیل تاریخ انقضای گذشته، مصرف آنها می‌تواند خطرات جدی برای سلامت افراد ایجاد کند.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد افزود: پرونده این واحد متخلف پس از تکمیل و تهیه مستندات لازم به مراجع قضایی ارسال خواهد شد تا با متخلفین به صورت قانونی برخورد شود.

وی در پایان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا فعالیت مشکوک، مراتب را به شماره ۱۹۰ گزارش دهند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار