آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۶۵۸

پپ گواردیولا: سکوت درباره غزه، خیانت به انسانیت است

سرمربی منچسترسیتی برای دومین بار صدای مردم غزه شد و با محکوم کردن سکوت جهانی نسبت به نسل‌کشی فلسطینیان، تاکید کرد که فقدان انسانیت باعث شده جهان هیچ اقدامی نکند.
پپ گواردیولا: سکوت درباره غزه، خیانت به انسانیت است

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پپ گواردیولا، سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی، بار دیگر در حمایت از مردم غزه سخن گفت و سکوت جهانیان در برابر فجایع این منطقه را به‌مثابه مرگ انسانیت دانست. او تاکید کرد که بسیاری از فوتبالیست‌ها و مربیان به دلیل ترس از از دست دادن منافع‌شان درباره نسل‌کشی در غزه حرفی نمی‌زنند، اما او نمی‌تواند نسبت به این وضعیت دردناک بی‌تفاوت باشد.

طبق گزارش یونیسف، بیش از ۴۷۰ هزار نفر در غزه از گرسنگی و سوءتغذیه رنج می‌برند و ۷۱ هزار نفر در خطر جدی مرگ قرار دارند. گواردیولا که ماه گذشته نیز به صراحت درباره وضعیت فلسطینی‌ها سخن گفته بود، این‌بار هم از جهان خواست تا سکوت خود را بشکند و در برابر جنایت‌های اسرائیل ایستادگی کند.

اظهارات این سرمربی مطرح فوتبال خشم و فشار زیادی از سوی جریان‌های صهیونیستی به همراه داشت، اما او با استقامت به حمایت از مردم غزه ادامه می‌دهد.

گواردیولا در این باره گفت: «با توجه به اتفاقاتی که در فلسطین یا اوکراین می‌افتد، به نظر نمی‌رسد انسان‌ها هنوز چیزی از انسانیت در خود داشته باشند. فقدان انسانیت باعث شده است که ما هیچ اقدامی برای جلوگیری از این فاجعه نکنیم و به زندگی عادی خود ادامه دهیم.»

سایت «مقاطعه» در تحلیلی نوشت که در صنعتی مانند فوتبال، که حامیان مالی، فدراسیون‌ها و باشگاه‌ها اغلب مخالفان اسرائیل را تنبیه می‌کنند، حمایت شجاعانه گواردیولا از آرمان فلسطین، موضعی انسانی و قدرتمندانه به شمار می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار