آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۳۰۰۷

ارائه گزارش عملکرد هیئت‌های ورزشی نوپای قم/کمبود خانه‌های تخصصی ورزشی از مهم‌ترین معضلات ورزش قم است

روسای ۴ هیئت نوپای ورزشی قم به مناسبت روز خبرنگار ضمن ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله هیئت، کمبود خانه‌های ورزشی تخصصی را از مهم‌ترین مشکلات ورزش استان دانستند.
ارائه گزارش عملکرد هیئت‌های ورزشی نوپای قم/کمبود خانه‌های تخصصی ورزشی از مهم‌ترین معضلات ورزش قم است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، همزمان با فرا رسیدن روز خبرنگار، چهار هیئت ورزشی استان قم شامل هیئت‌های شمشیربازی، تیراندازی، ورزش‌های همگانی و آمادگی جسمانی، و اسکیت، مراسمی را با هدف تجلیل از خبرنگاران ورزشی استان برگزار کردند.

در این مراسم، رؤسای هیئت‌های ورزشی به ارائه گزارشی از عملکرد سالانه خود پرداختند و از نقش رسانه‌ها در ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به ورزش و موفقیت‌های ورزشی استان تقدیر کردند.

گزارش هیئت شمشیربازی استان قم

علی قنبری، رئیس هیئت شمشیربازی استان قم، در این مراسم اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، دستاورد‌های مهمی در این هیئت به ثبت رسیده که کسب اولین مدال تاریخ شمشیربازی قم از جمله آنهاست.

وی افزود: در راستای توسعه همگانی این رشته، غرفه‌ای اختصاصی در شادواره شهروندی راه‌اندازی شد که منجر به آشنایی صد‌ها نفر با ورزش شمشیربازی شد.

قنبری ادامه داد: همزمان با آغاز فصل تابستان، طرح استعدادیابی ویژه دانش‌آموزان در دستور کار قرار گرفت و فعالیت خود را آغاز کرد.

وی همچنین از برگزاری اردوی تیم ملی شمشیربازی بزرگسالان در اسلحه فلوره در قم و کسب دو مدال برنز توسط نونهالان پسر در مسابقات چندجانبه جام غدیر تهران خبر داد.

گزارش هیئت ورزش‌های همگانی و آمادگی جسمانی استان قم

سعید کاملی، رئیس هیئت ورزش‌های همگانی و آمادگی جسمانی قم، به تشریح عملکرد این هیئت پرداخت و گفت: در طول ۲۷ ماه گذشته، ۵۳۰ برنامه در چهار حوزه فرهنگی، قهرمانی، تندرستی و آمادگی جسمانی اجرا شده است.

کاملی اظهار کرد: این اقدامات با شعار «پیش به سوی تندرستی با آمادگی جسمانی» آغاز شد و توانست بخش گسترده‌ای از جامعه هدف را درگیر فعالیت بدنی کند.

وی افزود: آمار ورزشکاران سازمان‌یافته در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ رشد بیش از ۵۰ درصدی داشته و جمعیت ثبت‌شده به ۸۶۹۴ نفر رسیده است.

به گفته کاملی، هیئت ورزش‌های همگانی قم در سال گذشته موفق به کسب مدال‌های رنگارنگ و قهرمانی در رشته‌های مختلف در مسابقات کشوری و المپیاد‌ها شد.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی قم همچنین از شعار سال ۱۴۰۴ این هیئت با عنوان «آمادگی جسمانی، ضرورت انکارناپذیر جامعه» خبر داد و گفت: این شعار به منظور مقابله با بیماری‌های غیرواگیر و افزایش تحرک عمومی انتخاب شده است.

وی با اشاره به طرح‌های در حال اجرای تابستانی افزود: جشنواره‌های اوقات فراغت آمادگی جسمانی ویژه نونهالان و نوجوانان در مناطق مختلف استان در حال اجراست.

کاملی همچنین به برنامه‌هایی نظیر برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی با همکاری کانون‌های مساجد، دومین جشنواره المپیکو برای کودکان ۴ تا ۱۰ سال، و اعزام تیم‌های منتخب به سومین المپیاد فدراسیون اشاره کرد.

وی از رونمایی دومین انیمیشن آگاهی‌بخشی با گویش قمی به عنوان یکی از ابتکارات فرهنگی این هیئت خبر داد که به زودی منتشر می‌شود.

گزارش هیئت تیراندازی استان قم

محمدجواد متقیان‌نژاد، رئیس هیئت تیراندازی استان قم، گزارش عملکرد این هیئت را ارائه کرد و از برگزاری منظم مسابقات استانی، انتخابی، جام رمضان، و اعزام ورزشکاران به رقابت‌های ملی خبر داد.

متقیان‌نژاد بیان کرد: ۹ تیرانداز بانو و ۸ تیرانداز آقا از قم در مسابقات آزاد قهرمانی کشور حضور یافتند که درخشش قابل توجهی داشتند و مدال‌هایی نیز کسب شد.

وی ادامه داد: امیرعرشیا وصالی موفق به کسب مدال برنز در نخستین دوره قهرمانی کشور شد و اشرف‌علی حسینی نیز در رقابت‌های وزارت ارتباطات به مدال انفرادی دست یافت.

رئیس هیئت تیراندازی قم با اشاره به حضور ورزشکاران این هیئت در اردو‌های تیم ملی گفت: سه تیرانداز قمی و یک مربی در ترکیب تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا در قزاقستان حضور دارند که این رقابت‌ها شهریورماه برگزار خواهد شد.

براساس صحبت‌های مطرح شده از سوی این چهار رئیس هیئت ورزشی نوپای استان قم، کمبود خانه‌های تخصصی ورزشی از مهم‌ترین مشکلاتی است که اکثریت رشته‌های ورزشی با آن درگیر هستند.

رونمایی از کتاب «منش پهلوانی در ورزش»

در پایان این برنامه، مراسم رونمایی از کتاب «منش پهلوانی در ورزش؛ اصول، چالش‌ها و راهکارها» با حضور خبرنگاران ورزشی برگزار شد که به پاس تلاش‌های اصحاب رسانه در ترویج فرهنگ ورزش و پهلوانی انجام گرفت.

این کتاب برای نخستین‌بار و با مشارکت علمی چهار رئیس جوان هیئت‌های ورزشی استان قم تألیف شده است؛ حمیدرضا جلیلی (هیئت اسکیت)، علی قنبری (هیئت شمشیربازی)، محمدجواد متقیان‌نژاد (هیئت تیراندازی) و سعید کاملی (هیئت آمادگی جسمانی) نویسندگان آن هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار