کد خبر:۱۳۱۷۷۵
حمايت پرافتخارترين ورزشكار المپيكي ايران از سجادي
ساعي: بايد با تمام وجود بدنبال اتحاد و همدلي در ورزش باشيم
عضو شوراي شهر تهران گفت: به اعتقاد من وقت آن رسيده تا با تمام وجود دنبال اتحاد و همدلي در ورزش باشيم، چرا كه فقط در اين صورت مي توانيم از سجادي و تفكرات جديدش به سود ورزش حمايت كنيم
به گزارش پایگاه خبری ورزش ایران، هادي ساعي قهرمان تكواندو المپيك هاي آتن 2004 و پكن 2008 و اسطوره ورزش ايران از معرفي حميد سجادي به عنوان وزير پيشنهادي وزارت ورزش و جوانان حمايت كرد و گفت: بزرگترين حسن دكتر سجادي ورزشي بودن اوست. سجادي با گوشت و خونش مشكلات ورزش را تا بالاترين سطوح لمس كرده و حالا خوب مي داند كه چه برنامه اي براي پيشرفت آن داشته باشد.
وي سجادي را مردي كه با مدال طلاي خود در المپيك پكن باعث غرور 70 ميليون ايراني شد معرفي كرد و گفت: با اشاره به آنچه كه ورزش ايران به آن نياز دارد،افزود:امروز وقت آن است كه ورزشي ها دست به دست هم دهند تا يكي از جنس خودشان با فراهم آمدن شرايط بهترين تصميم ها را براي ورزش بگيرد.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران در ادامه گفت: دكتر سجادي بواسطه سال ها افتخارآفريني براي ورزش ايران اسلامي و بواسطه تحصيلات عاليه در بالاترين سطح و شناختي كه از نيازهاي جوانان دارد، بهتر از گزينه اي مي تواند اين وزارتخانه جديد را به سرمنزل مقصود هدايت كند.
وي تصريح كرد: به اعتقاد من وقت آن رسيده تا با تمام وجود دنبال اتحاد و همدلي در ورزش باشيم، چرا كه فقط در اين صورت مي توانيم از سجادي و تفكرات جديدش به سود ورزش حمايت كنيم و قطعا با وزارت ايشان، اين ورزش است كه پيروز واقعي است.
ساعي عنوان كرد: نسل جديد ورزش ايران در جمع قهرمانانش مديراني تحصيلكرده و توانمند دارد كه دكتر سجادي يكي از برجسته ترين آنهاست. كسي كه به معناي واقعي كلمه خاك ورزش را خورده است.
وي در پايان گفت: ايشان وقتي كسب حتي يك مدال قارهايي آرزوي خيلي ها بود و با امكانات كم آن روزهاي ورزش، نتايجي بزرگ و تحسين برانگيز كسب كرد كه بيانگر پشتكار و توانايي هايش بود و مطمئنا اگر از اين مدير جوان يك دل و يك صدا حمايت شود مي توان به رويت افقي روشن تر در آينده ورزش ايران اميدوار بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰