کد خبر:۱۳۲۹۲۹
استاندار زنجان خبر داد:
اجرایی شدن 18 پروژه عمرانی با اعتبار 60 هزار میلیارد ریال در زنجان
استاندار زنجان با اشاره به اجرای 18 پروژه مهم عمرانی در اين استان گفت: برای اجرای اين پروژه ها اعتباری بالغ بر 60 هزار ميليارد ريال در نظر گرفته شده است.
به گزارش گروه اجتماعی«خبرگزاری دانشجو»، دکتر محمدرئوفی نژاد پیش از ظهر امروز در جلسه شورای برنامه ريزی و توسعه استان به افزايش 32 درصدی اعتبارات امسال استان زنجان اشاره کرد و گفت: افزايش اعتبارات عمرانی و جاری استان در سطح کشور چشمگير و بسيار بی سابقه است که در اين راستا اعتبارات استان از 6/159 ميليارد تومان در سال گذشته به 4/210 ميليارد تومان در سالجاری افزايش يافته است.
وی افزود: احداث 10 سد بزرگ و هشت پروژه راهداری برای عمران و آبادانی اين استان مورد توجه قرار گرفته است.
استاندار زنجان با بيان اينکه موافقت نامه اين تعداد پروژه ها نهايی شده است اظهار داشت: در صورت تصويب نهايی، پروژه های عمرانی حداکثر در مدت زمان سه ساله اجرا و به بهره برداری خواهد رسيد.
رئوفی نژاد در ادامه تصریح کرد: هر يک از پروژه های عمرانی سد و راهسازی استان بيش از 10 هزار ميليارد ريال اعتبار دارد که با افتتاح اين تعداد پروژه رشد و تحول چشمگيری در اين استان ايجاد خواهد شد.
وی با اشاره به اينکه با برنامه ريزيهای انجام شده 18 پروژه مهم عمرانی در اين استان اجرايی خواهد شد گفت: برای اجرای اين پروژه ها اعتباری بالغ بر 60 هزار ميليارد ريال در نظر گرفته شده است.
مقام عالی دولت دراستان زنجان با تاکيد بر اينکه مجموع اعتبارات در نظر گرفته شده برای اجرايی شدن پروژ ه ها رقم بسيار قابل توجهی است تصريح کرد: اين اعتبارات 50 برابر اعتبارات استانی را شامل می شود که عمران و آبادانی هرچه بيشتر اين استان را رقم خواهد زد.
وی ابراز داشت: استان زنجان در جذب اعتبارات رتبه نخست کشوری را در بين مراکز ديگر دارد که اين موضوع نشان دهنده توجه نمايندگان مجلس و مسوولان استانی به پيشرفت های روز افزون استان در بخش های مختلف است.
استاندار زنجان به چگونگی نظارت در اصلاح هزينه ها و اعتبارات تخصيصی دستگاه های اجرايی استان اشاره کرد و گفت: مديران دستگاه های اجرايی بايد توسعه و آبادانی استان را در بخش های گوناگون بيش از گذشته مورد توجه قرار دهند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰