کد خبر:۱۳۴۶۳۲
پيام امام جمعه اراك به مناسبت روز پاسدار و جانباز
نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك با صدور پيامي به مناسبت روز پاسدار و جانباز، سوم شعبان المعظم را روز طليعه پاسداري از مكتب حيات بخش اسلام عنوان كرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» ازاراک، آيت الله قربانعلي دري نجف آبادي در پیامي به مناسبت روز پاسدار و جانباز آورده است: سوم شعبان زاد روز سيد و سالار شهيدان، امام آزادگي و پيشواي مومنان و آزادگان جهان حضرت سيد الشهدا امام حسين (ع) است.
در ادامه اين پيام آمده است: شهيدان والامقام و پاسداران شهيد نيز با الهام از عاشوراي تاريخ ساز و انسان ساز، خود را بر بلنداي عالم ثبت كردند و معمار كبير انقلاب اسلامي روز مبارك سوم شعبان المعظم را به نام روز پاسدار ناميدند.
در ادامه اين پيام آمده است: شهيدان والامقام و پاسداران شهيد نيز با الهام از عاشوراي تاريخ ساز و انسان ساز، خود را بر بلنداي عالم ثبت كردند و معمار كبير انقلاب اسلامي روز مبارك سوم شعبان المعظم را به نام روز پاسدار ناميدند.
آيت الله دري نحف آبادي در بخش ديگري از اين پيام خاطرنشان كرده است: پاسداران همه تخصص و توانايي خود را براي حفظ استقلال و اقتدار ميهن اسلامي به ميدان دفاع آورده و به حق جاودانه شدند و در تحقق آرمانهاي امام راحل و رهبري تاثير شگرفي بر جاي گذاشتند.
اين پيام افزوده است: همچنين چهارم شعبان زاد روز آموزگار بزرگ عشق، وفا و ولايتمداري، جانباز دشت كربلا حضرت ابوالفضل (ع) است كه اين روز يادآور عظمت و بزرگي جانبازان سرو قامتي است كه با اقتدا به علمدار دشت نينوا همگام با شهيدان والامقام دفاع مقدس با اهداي قسمتي از وجود ارزشمند خود در ميان ملت بزرگ و قدر شناس ايران اسلامي تبديل به اسطوره هاي ايثار و شهامت شدند.
امام جمعه اراك در ادامه اين پيام با گراميداشت سالروز ولادت با سعادت امام سجاد(ع) نيز يادآور شده است: پنجم شعبان سالروز ولادت پيام رسان نهضت عاشورا، زينت عابدان و فخر ره يافتگان به حريم كبريايي حضرت حق تعالي مي باشد كه شناخت كامل آن حضرت ضروري است.
وي با تبريك اعياد خجسته شعبانيه به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامي، پاسداران، جانبازان، علما، مراجع عظام، خانواده معظم شهدا و ملت بصير و مومن ايران اسلامي تاكيد كرده است: در سايه فرهنگ نبوي، علوي، فاطمي و حسيني، مجاهدت انسان هاي فداكار و شيفته اسلام مي توان ضمن تحقق پيروزي مسلمانان و مظلومان بحرين، يمن، ليبي و فلسطين شاهد سرنگوني چپاولگران به ويژه اسرائيل جنايتكار و اربابان مستكبر در جهان بود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰