مسئولان در تبدیل علم به ثروت در حوزه میکروبیولوژی از مراکز پژوهشی حمایت کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۷۵۳
معاون پژوهشي دانشگاه پیام نور هرمزگان:

مسئولان در تبدیل علم به ثروت در حوزه میکروبیولوژی از مراکز پژوهشی حمایت کنند

معاون پژوهشي دانشگاه پیام نور هرمزگان گفت: مسئولان برای تبدیل علم به ثروت با تزریق اعتبار و تعرفه‌های لازم در حوزه میکروبیولوژی از مراکز پژوهشی و محققان دانشگاهی حمایت کنند.
احمد زاهری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، به مكانيزم تبدیل علم به ثروت در حوزه میکروبیولوژی اشاره کرد و گفت: ارتباط میکروبیولوژی با سایر علوم میکروبیولوژی یک علم کاربردی است که با بسیاری از شاخه‌های علوم رابطه نزدیک دارد؛ بنابراين مسئولان برای تبدیل علم به ثروت با تزریق اعتبار و تعرفه های لازم در حوزه میکروبیولوژی از مراکز پژوهشی و محققان دانشگاهی حمایت کنند.
 
وی افزود: از آنجایی که میکروبیولوژی با علوم ژنتیک، پزشکی، زیست‌شناسی سلولی، انگل شناسی، قارچ‌شناسی پزشکی و بیوشیمی ارتباط دارد، هر کدام از این علوم خود زمینه تبدیل علم به ثروت هستند که با حمایت مسئولان در راه اندازی مراکز پژوهشی مدرن و پیشرفته و آزمایشگاه های لازم به پیشرفت های قابل توجهی دست مي يابند.
 
معاون پژوهشي دانشگاه پیام نور هرمزگان تصريح كرد: استفاده از منابع دریایی خلیج فارس بطور مثال مطالعه بر روی خواص درمانی و ضد باکتریایی جلبک ها و بررسی اثر ضد میکروبی داروهای گیاهی که متاسفانه مراحلش بعد از ثابت شدن اثر آنها برای تجاری سازی و وارد بازار شدن طي نمي شود، از این راهکارهاست.
 
زاهری بيان داشت: بررسی، شناسایی و جداسازی باکتری های تولید کننده آنتی بیوتیک از منابع مختلف استانی و هزاران طرح های دیگر که نیاز به منابع مالی و وجود زیر ساخت ها دارد، از دیگر مکانیزم تبدیل علم به ثروت در حوزه میکروبیولوژی است.
 
وی ادامه داد: تجربه‌هاي جهاني نشان داده است كه پارك‌هاي علم و فناوري به عنوان بستر كليدي براي دستيابي به توسعه علم و ثروت در كشورهاي گوناگون شناخته و به كار گرفته شده‌اند؛ بنابراين در كشور ما نيز مسئولان با تبعيت از فرامين مقام معظم رهبري بايد نسبت به توليد ثروت از علم و حمايت در فعاليت‌هاي این چنینی نیز قدم بردارند.
 
معاون پژوهشي دانشگاه پیام نور هرمزگان، برگزاری کارگاه های مورد نیاز اعضاي هیئت علمی برای انجام موفق طرح های پژوهشی، انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه و دستگاه های اجرایی برای انجام طرح های پژوهشی مورد نیاز دستگاه ها، تکمیل آزمایشگاه ها و خرید مواد و تجهیزات موثر، به روزرسانی کتابخانه و منابع کتابخانه ای، برگزاری دوره های کارآفرینی برای دانشجویان و سمینارهای علمی را از برنامه های آتی حوزه پژوهش این دانشگاه عنوان کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار