چهارمحال و بختیاری یک سال جلوتر از برنامه کشوری زندگی با آیه‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۰۷۷۹

چهارمحال و بختیاری یک سال جلوتر از برنامه کشوری زندگی با آیه‌ها

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال قرار است ۴۰ هزار نفر در حوزه حفظ و تبیین و ۵ هزار نفر در حوزه سفیر آیه در سطح استان تربیت شوند.

چهارمحال و بختیاری یک سال جلوتر از برنامه کشوری زندگی با آیه‌ها

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین صالح آقابابایی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار این رسانه در خصوص مبلغان و مبلغین ماه رمضان گفت: قرارگاه اعزام مبلغان و بازسازی مساجد در استان در حال تشکیل است که هر دستگاهی بخشی از این عملیات را انجام می‌دهد و اگر کاری زمین مانده باشد این سازمان پای کار خواهد آمد همچنین بازسازی مدارس و خانه‌های عالم با کمک استانداری در حال پیگیری است.

 

حجت الاسلام آقابابایی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی به دنبال این است که قرآن به عنوان انگاره مردم شناخته شود، گفت: متاسفانه قرآن آنگونه که باید و شاید وارد زندگی مردم نشده است.

 

وی افزود: لذا تصمیم گرفته شد برنامه زندگی با آیه‌ها با ۲۰۰ آیه با مخاطب ۵۰ میلیون نفر در دستور کار قرار گرفت تا قرآن وارد زندگی مردم شود، از آنحایی که قرار است جامعه را با رویارویی با صهیونیسم آماده کنیم محور آیات انتخاب شده مقاومت است.

 

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان بیان کرد: این برنامه در کشور با هدف ۳ ساله و با ۶ لایه از جمله رسیدن پیام به ۵۰ میلیون نفر، تبیین انگاره‌ها برای ۳۰ میلیون نفر، حفظ ۲۰۰ آیه توسط ۱۰ میلیون نفر، ایجاد ۱۰۰ هزار محفل قرآنی، توانندسازی هزار نفر در زمینه قرآن و ... برنامه‌ریزی شده است.

 

وی افزود: ۵ سوره امسال سوره‌های برگزیده هستند که شامل سوره طا‌ها آیه ۶۸، سوره انشراح آیه ۵ و ۶، سوره طلاق آیه ۲ و ۳، سوره آل عمران آیه ۱۷۳ و سوره بقره آیه ۲۵۰ می‌باشد.

 

آقابابایی بیان کرد: سایت و اپلیکیشن زندگی با آیه‌ها نمایش دهند همه محتوا‌های تولید شده از سال‌های گذشته تا کنون است که علاقه‌مندان می‌توانند از مطالب استفاده کنند.

 

وی ادامه داد: از برگزاری ۱۷۰ هزار محفل کشوری ۱۰۳ محفل به استان و از تربیت ۱۲۰ هزار سفیر کشوری تربیت ۲۸۰۰ سفیر به استان، اختصاصی داده شده است.

 

چهارمحال و بختیاری یک سال جلوتر از برنامه کشوری زندگی با آیه‌ها 

 

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه امسال قرار است ۴۰ هزار نفر در حوزه حفظ و تبیین و ۵ هزار نفر سفیر آیه تربیت شود، توضیح داد: آمار شرکت کنندگان در این برنامه در استان به صورت شهرستانی تفکیک شده و در تحقق استانی امسال باید در بخش آشنایی با نهضت به رقم ۱۵۰ هزار، در بخش ایجاد انگاره ذهنی به عدد ۱۶۰ هزار، در بخش حفظ و تبیین به عدد ۳۰ هزار، در بخش فعال سازی کنش‌گران به عدد ۵ هزار، ایجاد جلسات مستمر با محفل آیه‌ها به عدد ۵۰۰ محفل و در بحث ایجاد حلقه‌های میانی به عدد ۲۴ نفر برسیم که با این اعداد به سقف مطلوب که قرار است در سال آینده به آن برسیم خواهیم رسید. 

 

۱۷ پروژه فرهنگی در استان به زودی افتتاح خواهد شد

 

وی با بیان اینکه ۱۷ پروژه تحت نظارت این سازمان در استان در حال اجرا هستند که بودجه لازم جذب و تا ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهند رسید، ادامه داد: قرارداد با سازمان تبلیغات انجام شده و اجرای آن با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و جماعت انجام می‌شود که در اختیار کانون‌های فرهنگی تبلیغی و قرآنی مناطق مختلف در سطح استان قرار خواهد گرفت.

 

سجاد محمدی مدیر روابط عمومی این سازمان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه مهمترین برنامه سازمان تبلیغات در ایام ماه رمضان زندگی با آیه‌ها است که چندسال در حال اجرا می‌باشد. 

 

وی ادامه داد: سال گذشته برای اجرای این برنامه ۵۰۰ متر تبلیغات محیطی با همکاری شهرداری انجام شد همچنین ۴۳۰ کانال محتوا‌های تولید شده را در فضای مجازی منتشر کردند، طی یک ماه ۱۵۷ هزار پیامک در مسابقه پیامکی دریافت شد که همه این برنامه‌ها با یک هدف کلی یعنی رساندن قرآن سر سفره مردم انجام شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار