در پاسخ به SNNTV؛
مهاجرانی: در خصوص تسهیلات ازدواج و فرزندآوری اگر تکلیف زیادی بر بانکها وضع شود طبیعتا ناتراز خواهند شد+ فیلم
سخنگوی دولت گفت: در خصوص تسهیلات ازدواج و فرزندآوری با توجه به تنگناهای بودجهای، باید مدیریت ناترازی بانکها را در نظر داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری و در پاسخ به SNNTV گفت: مجمع تشخیص سقف ۴۷۵ همت برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را مصوب کرده است، اما با تنگاهای بودجهای مواجه هستیم.
وی افزود: با تنگناهای بودجهای، باید مدیریت ناترازی بانکها را در نظر داشته باشیم. اگر تکلیف زیادی بر بانکها وضع شود، طبیعتا ناتراز خواهند شد و در نهایت، مردم متضرر خواهند شد، چراکه بیشترین آسیب تورم به آنان وارد میشود.
سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: کاهش زمان انتظار متقاضیان و توزیع عادلانهتر در میان جوانان از موضوعات مورد توجه است تا در عین وجود مشکلات، این ماده قانونی به اجرا درآید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰