آشوب‌گری در دانشگاه‌ها ربطی به مطالبه‌گری دانشجویی ندارد/کشورهای غربی به دنبال ایجاد دو‌قطبی کاذب هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۶۵۰۱
ائمه استان البرز،

آشوب‌گری در دانشگاه‌ها ربطی به مطالبه‌گری دانشجویی ندارد/کشورهای غربی به دنبال ایجاد دو‌قطبی کاذب هستند

ائمه جمعه شهرستان‌های استان البرز در خطبه‌های این هفته با محکوم کردن رفتارهای خشونت‌آمیز در برخی دانشگاه‌ها گفتند: این اقدامات خارج از دایره اعتراض دانشجویی است و دانشجویان واقعی با بصیرت خود حافظ ارزش‌های انقلاب هستند.

آشوب‌گری در دانشگاه‌ها ربطی به مطالبه‌گری دانشجویی ندارد/کشورهای غربی به دنبال ایجاد دو‌قطبی کاذب هستند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین قادر محمدی، امام جمعه فردیس در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان فردیس با اشاره به جایگاه والای حضرت خدیجه کبری (س) اظهار کرد: خدیجه کبری (س) الگوی بی‌بدیل ایثار، ایمان و حمایت از ولایت در تاریخ اسلام است و شخصیت ایشان باید بیش از پیش به جامعه به‌ویژه نسل جوان معرفی شود.

وی افزود: طبق روایات، جبرئیل از جانب خداوند به ایشان سلام رساند که این امر نشان‌دهنده عظمت مقام معنوی و اخلاص این بانوی بزرگ اسلام است.

امام جمعه فردیس در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر عزت‌مداری ملت ایران گفت: ملت ایران همواره الگویی برای آزادگان جهان بوده‌اند و تسلیم در برابر زورگویی و فشار در فرهنگ ایرانی جایگاهی ندارد.

محمدی با اشاره به مذاکرات اخیر ایران و آمریکا تصریح کرد: امروز ایالات متحده آمریکا به‌خوبی دریافته است که ایران قدرتی مستحکم و تأثیرگذار در منطقه است و بنای تسلیم شدن در برابر زیاده‌خواهی‌ها را ندارد.

وی با انتقاد از فضاسازی‌های رسانه‌ای غرب بیان کرد: هوچیگری تبلیغاتی غرب تلاشی برای انحراف افکار عمومی است و رسانه‌های بیگانه با تحریف واقعیت‌ها در پی فریب افکار عمومی هستند.

امام جمعه فردیس همچنین با اشاره به مسائل اخیر دانشگاه‌ها گفت: اعتراض دانشجویی به معنای نقد یک مسئول یا انتقاد از یک تصمیم، بخشی از حیات طبیعی یک دانشگاه پویاست؛ اما حمل سلاح سرد، تخریب اموال عمومی، توهین و رفتار‌های خشونت‌آمیز از دایره اعتراض خارج است و قابل قبول نیست.

وی افزود: دانشجویان بصیر با برافراشتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران نشان دادند که دانشگاه همچنان سنگر آگاهی، بصیرت و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

مهم‌ترین سلاح دشمن جنگ رسانه‌ای و ایجاد دو‌قطبی کاذب است

حجت‌الاسلام نورپور خطیب نماز جمعه کمالشهر نیز ضمن تبریک سالروز ولادت باسعادت امام حسن مجتبی (ع) اظهار کرد: امام حسن (ع) مجمع فضائل و کمالات، پناهگاه نیازمندان و معدن علم و دانش بود و در حلم، تواضع، عفو، ایثار، شجاعت و مردم‌داری الگویی کم‌نظیر به شمار می‌رود.

وی افزود: شایسته است پیروان و شیعیان آن امام همام در این ماه عزیز بیش از پیش به فکر نیازمندان بوده و با آنان همدلی کنند.

خطیب نماز جمعه کمالشهر در ادامه با اشاره به شرایط روز کشور گفت: دشمن در کنار تحریم‌های اقتصادی و تهدید نظامی، به‌دنبال جنگ شناختی و ادراکی است و جبهه استکبار به رهبری آمریکا تلاش می‌کند با تحریف واقعیت‌ها، تغییر باور‌ها و ایجاد دو‌قطبی‌های کاذب، زمینه اختلاف و بحران داخلی را فراهم کند.

نورپور تصریح کرد: امروز مهم‌ترین سلاح دشمن رسانه، روایت‌های دروغ و شایعه‌پراکنی است و هدف اصلی آن ایجاد یأس، ناامیدی و القای تسلیم در میان مردم است؛ از این‌رو مردم باید هوشیار باشند و از هرگونه اختلاف و دوقطبی‌سازی پرهیز کنند.

وی با اشاره به برخی تحرکات در دانشگاه‌ها گفت: هرگونه اختلاف و نزاع در دانشگاه، بازار یا مدرسه در شرایط کنونی خدمت به دشمنان است، افرادی که به نام دانشجو به نماد‌های ملی و پرچم جمهوری اسلامی اهانت می‌کنند، نماینده جامعه دانشگاهی نیستند و حساب آنان از بدنه دانشگاه جداست.

امام جمعه کمالشهر از اساتید و مدیران دانشگاه‌ها به‌دلیل مدیریت این تحرکات قدردانی کرد و افزود: ملت ایران نشان داده‌اند که پایبند به آرمان‌های انقلاب هستند.

وی در ادامه تأکید کرد: ایران نه لیبی است، نه سوریه، نه عراق و نه ونزوئلا؛ این کشور با تکیه بر ایمان مردم، اتحاد ملی و توان دفاعی خود در برابر تهدید‌ها ایستاده است و هرگز تسلیم نخواهد شد.

نورپور خاطرنشان کرد: توان دفاعی، موشکی، پهپادی و سایبری کشور و همچنین اتحاد مردم، دشمن را از ماجراجویی نظامی بازداشته و آنها را ناچار به مذاکره کرده است و فرزندان این ملت در میدان دیپلماسی نیز با اقتدار از حقوق مردم دفاع خواهند کرد.

وی با اشاره به مواضع مقامات آمریکایی گفت: دشمنان بدانند ملت ایران با مقاومت و بصیرت خود اجازه تحقق اهداف آنان را نخواهد داد و با حفظ وحدت و انسجام، از نظام اسلامی و آرمان‌های خود دفاع خواهد کرد.

برخورد با عناصر معاند بدون ملاحظه جایگاه شغلی انجام شود

حجت‌الاسلام علی رادمرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر ماهدشت با اشاره به تحولات اخیر کشور اظهار کرد: در ایام گذشته اتفاقاتی در امتداد نقشه آمریکایی ـ صهیونیستی برای ایجاد انشقاق و دوگانگی در جامعه دنبال شد.

وی افزود: در برخی دانشگاه‌ها تجمعات و رخداد‌هایی صورت گرفت که نشان‌دهنده اثرگذاری جنگ روایت‌ها و عملیات تبلیغاتی دشمن است و این موضوع در شعار‌ها و رفتار‌های برخی دانشجونما‌ها قابل مشاهده بود.

وی گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و ایجاد فضای گفت‌و‌گو و تضارب آرا نسخه مقابله با این طراحی است که در برخی مراکز مورد غفلت قرار گرفته است.

خطیب جمعه ماهدشت با تأکید بر لزوم برخورد قاطع با عناصر معاند تصریح کرد: قوه قضائیه باید متناسب با رفتار افراد برخورد کند و هیچ‌کس مصونیت قضایی ندارد؛ دانشجو، پزشک یا روزنامه‌نگار بودن مانع اجرای قانون نیست و تخلف در هر قشری، تخلف محسوب می‌شود.

رادمرد با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم تبریز یادآور شد: آنچه رخ داد صرفاً یک اعتراض یا اغتشاش نبود بلکه «کودتا» یی بود که با هوشیاری مردم خنثی شد و این مسیر تا عبور کامل از تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت.

وی در بخش دیگری از سخنانش به مذاکرات جاری ایران و آمریکا اشاره کرد و گفت: مذاکرات با اقتدار و با حفظ خطوط قرمز در حال انجام است و با تجربه برجام تفاوت دارد.

به گفته وی،در صورت هرگونه توافق نیز اجرای تعهدات ایران نباید پیش از اقدام عملی طرف مقابل انجام شود، چراکه آمریکا قابل اعتماد نیست.

امام جمعه ماهدشت افزود: آمریکا به‌ویژه در دوره ترامپ نیازمند توافق است تا آن را به‌عنوان دستاورد سیاسی معرفی کند، اما در صورت هرگونه اقدام خصمانه، پاسخ جمهوری اسلامی قاطع خواهد بود.

وی در ادامه به گلایه‌های مردمی از برخی دستگاه‌های خدمات‌رسان اشاره کرد و گفت: تحمیل هزینه‌های سنگین با ماهیت خدمت‌رسانی سازگار نیست و در شرایط سخت معیشتی، برخی خانواده‌ها توان پرداخت این هزینه‌ها را ندارند. دستگاه‌های نظارتی و نمایندگان مجلس باید به این موضوع ورود کنند.

رادمرد با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، بر تقویت فضای معنوی در خانواده‌ها تأکید کرد و گفت: اختصاص زمان به عبادت، حضور خانوادگی در نماز جماعت، مطالعه داستان‌های قرآنی و ایجاد عادات سالم می‌تواند نسل جوان را به ارزش‌های دینی نزدیک‌تر کند.

وی همچنین با گرامیداشت روز امور تربیتی، خواستار بازنگری در وضعیت امور تربیتی مدارس شد و افزود: تقویت بنیه معرفتی و دینی معلمان ضروری است، زیرا دانش‌آموزان علاوه بر فضای مجازی از معلمان خود نیز تأثیر می‌پذیرند.

امام جمعه ماهدشت با تأکید بر نقش مساجد در تربیت نوجوانان گفت: مسجد باید محیطی گفت‌وگومحور و تربیتی باشد و با اصلاح شیوه‌های مدیریتی و رفتاری، جایگاه خود را به‌عنوان سنگر آگاهی و تربیت بازیابد.

غیبت، نابودکننده اعمال و تهدیدی برای سلامت جامعه ایمانی است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی رحمتی‌نیا امام جمعه طالقان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با استناد به آیه ۱۲ سوره حجرات، محور بحث را صیانت از زبان و پرهیز از سوءظن، تجسس و غیبت عنوان کرد و گفت: خداوند در این آیه، غیبت را به خوردن گوشت برادر مرده تشبیه می‌کند تا زشتی آن برای جامعه ایمانی آشکار شود.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ زبان افزود: طبق روایات، اگر کسی در ماه رمضان غیبت مسلمانی را انجام دهد، از پاداش روزه بهره‌ای نمی‌برد و اعمال او تا زمانی که مورد رضایت فرد غیبت‌شده قرار نگیرد، پذیرفته نمی‌شود، همچنین در احادیث آمده است که غیبت موجب از بین رفتن حسنات انسان می‌شود.

رحمتی‌نیا با نقل روایتی درباره حسابرسی اعمال در روز قیامت تصریح کرد: به برخی افراد گفته می‌شود حسناتشان به دلیل غیبت از بین رفته است؛ این مسئله نشان‌دهنده آثار سنگین این گناه در دنیا و آخرت است.

امام جمعه طالقان در ادامه با اشاره به ناآرامی‌های اوایل هفته گذشته در برخی دانشگاه‌های تهران اظهار کرد: عده‌ای با سوءاستفاده از فضای احساسی و در پاسخ به فراخوان‌های جریان‌های معاند خارج از کشور، اقدام به ایجاد تشنج کردند.

وی با محکوم کردن آتش‌زدن پرچم جمهوری اسلامی و اهانت به رهبری گفت: مردم ایران اهانت به پرچم و ارزش‌های ملی و دینی را تحمل نمی‌کنند.

رحمتی‌نیا با تفکیک میان دانشجویان فرهیخته و دانشجونما‌ها افزود: در این حوادث، دانشجویان متدین و انقلابی در برابر هنجارشکنی‌ها ایستادند، اما واکنش وزارت علوم را ضعیف دانست.

وی خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پرسش‌هایی درباره بازگشت برخی افراد دارای سوابق سیاسی به دانشگاه‌ها و نحوه مدیریت برگزاری کلاس‌های حضوری در شرایط حساس مطرح کرد و خواستار برخورد قاطع با هنجارشکنان شد.

امام جمعه طالقان همچنین با انتقاد از اعلام ممنوع‌الورودی برای برخی دانشجویان، تأکید کرد: نباید میان دانشجویان قانون‌مدار و عناصر هنجارشکن یکسان برخورد شود و مجلس باید وظیفه نظارتی خود را در این زمینه ایفا کند.

وی در خطبه‌ها با تسلیت سالروز رحلت حضرت خدیجه (س)، به جایگاه والای ایشان اشاره کرد و گفت: حضرت خدیجه (س) از برترین زنان جهان اسلام بود که پیامبر اسلام (ص) را با مال و جان خود یاری کرد.

رحمتی‌نیا همچنین با تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع) بر لزوم الگوگیری از سیره اخلاقی و اجتماعی آن حضرت در جامعه اسلامی تأکید کرد.

پیروزی بدون تلاش و توکل ممکن نیست؛ راه عبور از جنگ شناختی وحدت و بصیرت است

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید صفدری امام جمعه مهستان نیز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با استناد به آیه ۱۷ سوره انفال، صحنه نخستین نبرد مسلمانان را یادآوری کرد، جایی که ۳۱۳ نفر با کمترین امکانات در برابر سپاهی مجهز ایستادند و پیامبر اکرم (ص) با پرتاب مشتی خاک، آغاز نصرت الهی را رقم زد.

وی تأکید کرد: این آیه برای مهار غرور پس از پیروزی نازل شده و سه قانون راهبردی نصرت را بیان می‌کند:

صفدری ماه مبارک رمضان را کارگاه انسان‌سازی توصیف کرد و گفت: روزه تمرین حکمرانی بر نفس، کنترل خشم و شهوت و عبور از لذت‌های زودگذر است و تقوا سپر محافظ شخصیت انسان خواهد بود.

امام جمعه مهستان جنگ شناختی را پیچیده‌ترین نوع تقابل دشمن خواند که با ترکیب تهدید و فریب تلاش می‌کند دوگانه کاذب تسلیم یا جنگ را القا کند، در حالی که ملت ایران راه سوم یعنی مقاومت و پیروزی را پیش رو دارد.

وی هشدار داد: آشوب داخلی، کلید طلایی دشمن برای اقدامات نظامی است و هرگونه ناامنی فراگیر، محاسبات دشمن را جسورتر می‌کند. صفدری افزود: قدرت بازدارندگی ایران در حوزه‌های موشکی، پهپادی، دریایی و سایبری عامل اصلی پرهیز آمریکا از رویارویی مستقیم است.

امام جمعه مهستان با بیان اینکه اعتراض دانشجویی بخشی طبیعی از حیات دانشگاه است، تصریح کرد: حمل سلاح، تخریب اموال و رفتار خشونت‌آمیز جرم محسوب می‌شود و باید طبق قانون با آن برخورد شود. معترض حق گفت‌و‌گو دارد، اما مجرم باید پاسخگو باشد.

وی رمز مأیوس‌سازی دشمن را قوی شدن در همه ابعاد و حفظ اتحاد ملی دانست و با استناد به آیه  وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ بر ضرورت آمادگی همه‌جانبه تأکید کرد.

صفدری گفت: دشمن به دنبال دوقطبی‌سازی کاذب، تفرقه‌افکنی و تخریب انسجام ملی است و حتی دوستان ناآگاه ممکن است ناخواسته در این مسیر حرکت کنند، تنها راه عبور از جنگ شناختی، بصیرت، وحدت ملی و تکیه بر وعده الهی است، وعده‌ای که پیروزی نهایی را نصیب پرهیزگاران خواهد کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار