خلاصه بازی الهلال ۳ _ ۳ السد/ پایان دوئل نفسگیر؛ الهلال در ضربات پنالتی حذف شد
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در چارچوب دیدارهای حذفی مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، دو تیم الهلال عربستان و السد قطر در ورزشگاه جاسم بن حمد عربستان و از ساعت 21:30 به مصاف یکدیگر رفتند. قضاوت این دیدار را Evans S بر عهده داشت.
این دیدار جذاب و حساس در نیمه اول با گل های سرگی میلینکوویچ ساویچ دقیقه 29 به سود الهلال و کلاودینیو دقیقه 36 به سود السد به پایان رسید تا دو تیم بدون باخت به رختکن بروند.
اما در نیمه دوم، هر دو تیم وارد فاز هجومی و حملات پی در پی شدند و در نهایت سالم الدوساری دقیقه 55، مارکوس لئوناردو '67 به سود آبی های عربستان و رافا موخیکا'58، روبرتو فیرمینو'70 به سود السد گلزنی کردند تا نتیجه دیدار در وقت های قانونی به تساوی 3 بر 3 برسد.
در وقت های اضافی گلی رد و بدل نشد تا دو تیم خود را برای ضربات پنالتی آماده کنند.
اوج هیجان این دیدار دقیقا در ضربات پنالتی رخ داد، جایی که فرمینو و کریم بنزما، دو ستاره فوتبال دنیا، ضربات خود را به آسانی به بیرون از دروازه هدایت کردند.
در نهایت، این دوئل حساس در ضربات پنالتی با نتیجه 4 بر 2 به سود تیم قطری به پایان رسید. السد قطر در مرحله یک چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا باید به مصاف ویسل کوپه ژاپن برود.
ترکیب الهلال:

یاسین بونو، علی لاجامی، حسن التمبکتی، تئو هرناندز، متعب الحربی، روبن نوس، محمد کنو، سرگئی میلینکوویچ-ساویچ، سالم الدوسری، سلطان مندش، کریم بنزما
سرمربی: سیمونه اینزاگی
ترکیب السد:
مشعل برشم، پدرو میگل، بوعلام خوخی، رومان سایس، پائولو اوتاویو، محمد کامارا، اکرم عفیف، روبرتو فیرمینو، کلودینیو، عبدالکریم سوریا، رافا موخیکا
سرمربی: روبرتو مانچینی.
انتهای پیام/