اینفانتینو: ایران در جام جهانی حضور خواهد داشت
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جانی اینفانتینو رئیس فدراسیون جهانی فوتبال تأکید کرد که تیم ملی فوتبال ایران با وجود جنگ، برای بازی در بیستوسومین دوره جام جهانی بهطورحتم به ایالات متحده خواهد آمد.
فیفا چند روز پیش درخواست ایران برای جابهجایی بازیهایش در مرحله گروهی این رقابتها از ایالات متحده به مکزیک را بهدلیل موانع لجستیکی رد کرده بود.
اینفانتینو در سخنرانی خود در انجمن سرمایهگذاری در آمریکا که از شبکه CNBC آمریکا پخش میشد، گفت: شرکت ایران در جام جهانی2026 مهم است، امیدواریم تا آن زمان اوضاع آرام باشد. همانطور که گفتم، این موضوع قطعاً کمک خواهد کرد، اما ایران باید بیاید. آنها نماینده مردم خود هستند و به این مسابقات راه یافتهاند (اشاره به کسب سهمیه از طریق شایستگی ورزشی). بازیکنان تیم ملی ایران میخواهند در این جام جهانی بازی کنند.
رئیس فیفا همچنین با اشاره به سفر اخیر خود به ترکیه و بازدید از اردوی تیم ملی ایران در شهر آنتالیا افزود: دو هفته پیش از نزدیک شرایط این تیم را دیدم. بازیکنان ایران انگیزه بالایی برای حضور در جام جهانی دارند و باید هم در این رقابتها شرکت کنند. ورزش باید از مسائل سیاسی جدا باشد.
وی تصریح کرد: ما در دنیای واقعی زندگی میکنیم، اما اگر کسی به دنبال ایجاد و حفظ ارتباط میان کشورها نباشد، فیفا این نقش را ایفا خواهد کرد.
آمریکا میزبان مشترک جام جهانی پیشِرو بههمراه دو کشور کانادا و مکزیک است. ایران قرار است دو بازی مرحله گروهی خود را (نیوزیلند و بلژیک) در لسآنجلس و یک بازی (مصر) در سیاتل انجام دهد.
برنامه مسابقات ایران در جام جهانی 2026 بهشرح زیر است:
گروه G
دور اول
بلژیک ـ مصر؛ 25 خرداد؛ ساعت 22:30؛ سیاتل آمریکا
ایران ـ نیوزیلند؛ 26 خرداد؛ ساعت 04:30؛ لسآنجلس آمریکا
دور دوم
بلژیک ـ ایران؛ 21 خرداد؛ ساعت 22:30؛ لسآنجلس آمریکا
نیوزیلند ـ مصر؛ 22 خرداد؛ ساعت 04:30؛ ونکوور کانادا
دور سوم
مصر ـ ایران؛ 6 تیر؛ ساعت 06:30؛ سیاتل آمریکا
نیوزیلند ـ بلژیک؛ 6 تیر؛ ساعت 06:30؛ ونکوور آمریکا.
انتهای پیام/