واکنش احساسی سرمربی کانادا پس از صعود تاریخی به یک‌هشتم نهایی جام جهانی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۲۲۶۱

واکنش احساسی سرمربی کانادا پس از صعود تاریخی به یک‌هشتم نهایی جام جهانی

جسی مارش، سرمربی تیم ملی کانادا، پس از پیروزی تاریخی تیمش مقابل آفریقای جنوبی در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی، از احساسات خود گفت.
کانادا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  در این دیدار، استفن استاکیو با یک شوت تماشایی از پشت محوطه جریمه در دقیقه ۹۲ گل پیروزی‌بخش کانادا را به ثمر رساند و این تیم را برای نخستین بار در تاریخ به مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی رساند.

کانادا پیش از آغاز مسابقه، روی کاغذ شانس بیشتری برای پیروزی داشت، اما آفریقای جنوبی در دقایق ابتدایی عملکرد بهتری داشت و جریان بازی را در اختیار گرفت.

به نظر می‌رسید مسابقه به وقت‌های اضافه و شاید ضربات پنالتی کشیده شود، اما گل دیرهنگام استاکیو همه چیز را تغییر داد‌ مارش پس از پایان مسابقه، هنگام حلقه زدن بازیکنان دور هم، پیامی احساسی به شاگردانش داد و به آنها گفت:«شما همگی قهرمانان کانادا هستید.»

او سپس در گفت‌وگو با تی‌‌اس‌ان درباره این پیروزی تاریخی گفت:«می‌دانستیم که بازی در مقاطعی از کنترل خارج می‌شود، چون آفریقای جنوبی دوست دارد در فضاهای باز و ضدحملات بازی کند و در چنین شرایطی تیم بسیار خطرناکی است. تلاش کردیم ساختار تیم را حفظ کنیم و در عین حال، با ورود بازیکنان تعویضی، کیفیت و شدت بازی‌مان را بالاتر ببریم.»

مارش ادامه داد:«تلاش، سخت‌کوشی و شخصیت این بازیکنان فوق‌العاده است. به آنها گفتم که حالا قهرمانان کانادا هستند. واقعاً برایشان خوشحالم.»

سرمربی کانادا همچنین به بازگشت آلفونسو دیویس و مویز بومبیتو از مصدومیت اشاره کرد و گفت هر دو نقش مهمی در این مسابقه داشتند و انتظار دارد در مرحله یک‌هشتم نهایی دقایق بیشتری از آنها استفاده کند. او درباره بومبیتو گفت:«می‌توان دید که مویز خیلی به آمادگی کامل نزدیک شده، هرچند هنوز صددرصد آماده نیست. با این حال، عملکردش در نیمه اول برای من فوق‌العاده بود.»

مارش درباره دیویس نیز گفت:«او کیفیت فوق‌العاده‌ای دارد و حضورش انرژی زیادی به تیم می‌دهد. علاوه بر این، حریف هم مجبور است توجه ویژه‌ای به او داشته باشد. دقیقاً همین اتفاق هم افتاد و حالا می‌توانیم از نظر بدنی بیشتر روی او سرمایه‌گذاری کنیم.»

مارش در پایان درباره حریف احتمالی کانادا در مرحله یک‌هشتم نهایی، یعنی برنده دیدار هلند و مراکش، گفت:«امروز به مونتری می‌روم تا بازی هلند و مراکش را از نزدیک ببینم. فردا در ورزشگاه حضور خواهم داشت و همه چیز را زیر نظر می‌گیرم.»

او در پایان با اعتماد به نفس افزود:«بعد از آن، آماده می‌شویم تا با تمام توان مقابل یک غول فوتبال قرار بگیریم. فرقی نمی‌کند هلند باشد یا مراکش. دقیقاً همین را می‌خواستم؛ می‌خواستم این تیم کانادا ثابت کند که حق دارد مقابل یکی از قدرت‌های فوتبال جهان قرار بگیرد و برای شکست دادن آن بجنگد. و دقیقاً همین کار را خواهیم کرد.»

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار