واکنش احساسی نویر به خداحافظی از تیم ملی آلمان: این پایان بسیار تلخ بود
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی آلمان در مرحله یکشانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، در دیداری نفسگیر مقابل پاراگوئه پس از تساوی ۱-۱ در ۱۲۰ دقیقه، در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۳ شکست خورد و خیلی زود با رقابتها خداحافظی کرد.
نویر که بلافاصله پس از پایان بازی مقابل پاراگوئه مقابل دوربینها حاضر شد، درباره حالوهوای رختکن گفت:«مربی چند جملهای با ما صحبت کرد، اما غیر از آن سکوت بود. همه از این حذف ناامید و ناراحت هستند.»
نویر درباره دلیل شکست نیز گفت:«امروز آن انرژی و قدرت لازم را برای تغییر نتیجه نداشتیم و کمی هم شانس با ما یار نبود.»
دروازهبان آلمان معتقد است تیمش در فاز هجومی نتوانست راهحلی برای شکستن دفاع پاراگوئه پیدا کند و در لحظات پایانی نیز قاطعیت لازم را نداشت. او در پایان درباره اینکه این آخرین بازیاش در لباس تیم ملی بود، گفت:««اینکه همهچیز به این شکل به پایان برسد، واقعاً تلخ و دردناک است.»
انتهای پیام/