خداحافظی ملیپوش سنگال در اعتراض به سرمربی
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،پاپ گیه، ملیپوش سنگال، پس از حذف تلخ تیمش مقابل بلژیک در مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام کرد که تصمیم گرفته حضورش در تیم ملی را به حالت تعلیق درآورد و تا زمانی که کادر فنی فعلی هدایت سنگال را برعهده داشته باشد، دیگر برای این تیم بازی نکند. او بلافاصله پس از پایان مسابقه، واکنش خود را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد.
گیه نوشت: «بعداً درباره حذف تیم چند کلمهای خواهم گفت، اما از همین امروز اعلام میکنم که تا زمانی که این کادر فنی هدایت تیم ملی را برعهده داشته باشد، حضورم در تیم ملی را متوقف میکنم.» این هافبک که در سطح باشگاهی برای ویارئال اسپانیا بازی میکند، هنگام تعویض در دقیقه ۶۶ مسابقه نیز نارضایتی خود را پنهان نکرد. او در شرایطی از زمین بیرون رفت که سنگال با نتیجه دو بر صفر از بلژیک پیش بود.
او پس از پایان مسابقه در گفتوگو با خبرنگاران درباره تعویضش اظهار داشت: «از نظر بدنی شرایط خوبی داشتم. این تصمیم سرمربی بود و باید به آن احترام گذاشت.»
در سوی دیگر، پاپه تیاو، سرمربی تیم ملی سنگال، در نشست خبری پس از بازی از تصمیماتش دفاع کرد. او در توضیح تعویضها گفت: «برخی از تعویضها بنا به درخواست خود بازیکنانی انجام شد که احساس خستگی میکردند.»
پاپ گیه که دیدار برابر بلژیک چهلوپنجمین بازی ملی خود را انجام داد، همانند دو مسابقه نخست سنگال در جام جهانی ۲۰۲۶ برابر فرانسه (شکست ۳ بر ۱) و نروژ (شکست ۳ بر ۲) در ترکیب اصلی قرار داشت. او در آخرین دیدار مرحله گروهی مقابل عراق که با پیروزی پنج بر صفر سنگال همراه شد، بهعنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و در بیش از نیم ساعت حضورش، دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل نیز ثبت کرد.
انتهای پیام/