کد خبر:۱۴۲۶۷۷۵
هشدار حمید باوفا از سطح بالای کشتی جوانان جهان؛ مسیر اسلواکی دشوار خواهد بود
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان، ضمن ابراز رضایت نسبی از قهرمانی تیم در مسابقات آسیایی تایلند، نسبت به سطح بالای رقابتها در مسابقات جهانی اسلواکی هشدار داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باوفا در گفتگویی، ضمن تحلیل شرایط رقابتی، بر سختتر شدن مسیر تیم ملی در سال جاری تأکید کرد و از تجربه تورنمنت ترکیه به عنوان شاخصی برای ارزیابی مدعیان جهانی یاد کرد. وی همچنین در خصوص مدیریت تیم در مسابقات اسلواکی، از جایگزینی مسابقات انتخابی با ارزیابیهای تمرینی در اردوها خبر داد تا از تکرار تجربیات سال گذشته جلوگیری شود.
در بخش حساس گفتگو، سرمربی با انتقاد از برخورد اتحادیه جهانی در قبال امیرمهدی سعیدینوا، این تصمیم را بیش از حد سنگین خواند. او با اشاره به شرایط فشار فیزیکی و روانی کشتیگیر در لحظه وقوع حادثه، معتقد است که برخورد داور باید در چارچوب قوانین استاندارد (کارت زرد و امتیاز اخطار) میبود، نه حذف کامل از مسابقات.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا