آرین سلیمی: امیدوارم در ناگویا بهترین نسخه خودم باشم + فیلم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آرین سلیمی، ملیپوش تیم ملی تکواندو مردان، درباره شرایط اردوی تیم ملی اظهار داشت:
سلام و عرض ادب دارم و درود میفرستم به همه دوستانی که اینجا حضور دارند. خیلی خوش آمدید. از کمیته ملی المپیک و علینژاد که به همراه تیم قویشان در اینجا حضور داشتند، تشکر میکنم و از زحمات شما دوستان عزیز هم ممنونم.
ملی پوش تیم ملی تکواندو گفت : ما حدود یک ماه و نیم است که تمرینات خودمان را با کادر جدید آغاز کردهایم. کادر خیلی خوب و قوی و یک تیم حرفهای داریم. یک مربی تمرینات بازتوانی، یک پزشک بسیار حرفهای و مربی بدنساز خیلی خوبی مثل کیایی به مجموعه ما اضافه شدهاند. واقعاً کادر ما بینظیر است و خیلی خوشحالیم که یک سد بزرگ شکسته شد و نفرات جدیدی به تیم اضافه شدند. استاد خانلرخانی و استاد مردانی و همچنین مربیان بسیار باتجربه و حرفهای در کنار ما هستند.
وی ادامه داد : تورنمنت کره را هم در پیش داشتیم و خدا را شکر در مسابقاتی که اعزام شدیم، عملکرد و نتیجه خیلی خوبی داشتیم. امیدواریم روزبهروز و تورنمنتبهتورنمنت نسبت به قبل بهتر شویم و پیشرفت کنیم.
سلیمی گفت :ورزش کشور اهمیت زیادی دارد و قطعاً مدال طلای تکواندو یکی از امیدهای اصلی ماست. بعد از المپیک کمی با مصدومیت مواجه شدم. بالاخره فشار چندین سالهای که پیش از المپیک وجود داشت، بعد از المپیک خودش را نشان داد، اما خدا را شکر دوباره به روزهایی که میخواستم برگشتهام. الان تمرکزم روی پیشرفت خودم و مسیری است که در پیش دارم. بازیهای آسیایی هم جزئی از این مسیر است و بهزودی به مقصد میرسیم. امیدوارم آن روز بهترین خودم باشم و بتوانم دل مردم عزیزمان را شاد کنم.
وی ادامه داد :از حمایتهایی که تا الان از ما شده واقعاً ممنونم، اما هرچقدر از ورزشکاری که در اردو حضور دارد و زحمت میکشد حمایت شود، باز هم کم است. واقعاً رقم و اندازهای ندارد. الان متوجه شدم که این رقم تصویب شده و از این بابت ممنونیم. امیدوارم اگر امکانش وجود دارد، برای ورزشکارانی که واقعاً در اردوها و مسابقات زحمت میکشند، حمایت بیشتری صورت بگیرد. البته نمیخواهم بگویم سایر اقشار جامعه زحمت نمیکشند، اما امیدوارم حمایت بیشتری از ورزشکاران انجام شود و این اتفاق بیفتد.»
انتهای پیام/