رئیس سازمان غذا و دارو: همکاری هند در تامین دارو مناسب و ادامه‌دار است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۰۴۳۷

رئیس سازمان غذا و دارو: همکاری هند در تامین دارو مناسب و ادامه‌دار است

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به همکاری مناسب هند در حوزه تامین و فروش دارو گفت: با وجود محدودیت‌های ایجادشده در مسیرهای حمل‌ونقل بین‌المللی، روند تامین دارو متوقف نشده و تلاش‌ها برای استفاده از مسیرها و راهکارهای جایگزین با هدف تسریع در ورود محموله‌ها و حفظ پایداری تامین دارو ادامه دارد.
مهدی پیرصالحی
 

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی پیرصالحی افزود: در این دوره، همکاری هند در حوزه تامین دارو قابل توجه بود و مسئله اصلی از سوی طرف هندی مطرح نبود، بلکه شرایط ویژه حاکم بر حمل‌ونقل بین‌المللی، روند انتقال دارو و مواد اولیه را با محدودیت مواجه کرد.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: به‌ دلیل نبود مسیر زمینی مستقیم میان ایران و هند، امکان انتقال محموله‌ها از طریق زمینی وجود نداشت. از سوی دیگر، شرایط ایجاد شده در مسیرهای دریایی و محدودیت‌های ناشی از محاصره، استفاده عادی از حمل‌ونقل دریایی را نیز با مشکل مواجه کرد و امکان بارگیری و انتقال برخی محموله‌ها از این مسیر فراهم نبود.

وی با اشاره به محدودیت‌های حمل‌ونقل هوایی اظهار کرد: در این بخش نیز به پروازهای ایرانی اجازه پرواز در برخی مسیرها داده نمی‌شد و در نتیجه امکان استفاده از ناوگان هوایی کشور برای انتقال محموله‌ها وجود نداشت. استفاده از پروازهای خارجی نیز به‌عنوان مسیر جایگزین، نیازمند هماهنگی‌های بیشتر و فراهم شدن شرایط خاص خود بود.

با وجود محدودیت‌ها، روند تامین دارو متوقف نشده است
پیرصالحی بیان کرد: بنابراین باید میان «تامین دارو» و «انتقال دارو» تفاوت قائل شد؛ هند در بخش تامین و فروش دارو همکاری و همراهی مناسبی با ایران داشت، اما محدودیت‌های ناشی از شرایط جنگی و اختلال در مسیرهای زمینی، دریایی و هوایی، انتقال محموله‌ها را با دشواری مواجه کرد. با وجود این محدودیت‌ها، روند تامین دارو متوقف نشد و تلاش‌ها برای استفاده از مسیرها و راهکارهای جایگزین با هدف تسریع در ورود محموله‌ها و حفظ پایداری تامین دارو ادامه یافت.

پربازدیدترین آخرین اخبار