علیرضا بیرانوند و یک تصمیم مهم؛ گلر تراکتور بالاخره ماندنی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۷۷۷۶

علیرضا بیرانوند و یک تصمیم مهم؛ گلر تراکتور بالاخره ماندنی شد

علیرضا بیرانوند با قرار گرفتن در ترکیب اصلی تراکتور مقابل چادرملو، به شایعات جدایی از این تیم پایان داد؛ هرچند وضعیت نظام‌وظیفه او همچنان یکی از موضوعات مهم پیش روی این دروازه‌بان ملی‌پوش است.
2

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حجت کریمی، مدیرعامل تراکتور، در برنامه‌ی تلویزیونی درباره وضعیت علیرضا بیرانوند و شایعات مربوط به جدایی او صحبت کرد و نسبت به آنچه حساسیت بیش از اندازه روی دروازه‌بان ملی‌پوش تیمش می‌داند، واکنش نشان داد.

کریمی گفت: «آقای بیرانوند مطیع قانون هستند و هر چه قانون تصمیم بگیرد، اجرا خواهد شد. در حال حاضر خیلی از بازیکنان لیگ سرباز هستند.»

او با اشاره به زمان انتشار شایعات درباره بیرانوند اظهار داشت: «درست زمانی که با پرسپولیس بازی داشتیم، این خبرها بیرون آمد تا به باشگاه تراکتور ضربه بزنند.»

مدیرعامل تراکتور تاکید کرد بیرانوند در حال حاضر سرباز نیست و باشگاه نیز پیگیر وضعیت همه بازیکنان است.

علیرضا بیرانوند فعلاً در تراکتور

با وجود شایعات روزهای اخیر، بیرانوند از تراکتور جدا نشد و حتی در ترکیب اصلی این تیم مقابل چادرملو قرار گرفت. با این حال، وضعیت نظام‌وظیفه او همچنان به‌طور کامل مشخص نشده و تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیتش باید طبق قانون گرفته شود.

کریمی همچنین از حواشی ایجادشده پیرامون بیرانوند انتقاد کرد و گفت: «چرا این‌قدر برای او حاشیه درست کنیم؟ چرا این‌قدر بی‌احترامی به خانواده ایشان شود؟»

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار