نیمار ناجی سانتوس شد؛ فرار از شکست با دبل پنالتی برابر فلامینگو
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سانتوس در هفته بیستونهم لیگ برزیل، با درخشش نیمار و دو گل او از روی نقطه پنالتی، مقابل فلامینگو به تساوی ۲ بر ۲ رسید و از شکست خانگی گریخت.
فلامینگو در نیمه نخست با گلهای دانیلو و لوکاس پاکتا دو بر صفر پیش افتاد، اما ورود نیمار در آغاز نیمه دوم جریان بازی را تغییر داد. مهاجم برزیلی در دقیقه ۷۸ نخستین پنالتی سانتوس را به گل تبدیل کرد؛ ضربهای که پس از اعلام خطای هند جورجینیو و اخراج مستقیم او از زمین به دست آمد.
نیمار در دقیقه ۸۷ نیز پنالتی دوم را وارد دروازه کرد تا سانتوس از شکست فرار کند. این تساوی به روند پنج پیروزی متوالی سانتوس پایان داد.
سانتوس با ۴۲ امتیاز در رده هشتم جدول باقی ماند و فلامینگو با ۶۱ امتیاز همچنان صدرنشین است. نیمار نیز با این دو گل، شمار گلهایش در فصل جاری لیگ برزیل را به هشت رساند و سه پاس گل هم ثبت کرده است.
انتهای پیام/