کد خبر:۱۵۰۰۱۱
اعلام وضعيت مهدي كروبي از سوي خانوادهاش؛
مهدي كروبي از حصر خانگي خارج شد
فرزند مهدي كروبي با اشاره به ديدار كروبي با خانوادهاش، نوشت: پدرم خیلی از روحیه و حال خوبی برخوردار و البته مقداری لاغر شده بودند که علت آن را خود پدرم پیاده روی بیش از 2 ساعت در همان آپارتمان ذکر کردند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، در حالي كه رسانههاي ضد انقلاب طي هفتههاي گذشته با شانتاژ خبري وضعيت جسمي و روحي مهدي كروبي را نگران كننده توصيف كرده بودند، حسين كروبي در صفحه فيسبوك خود از ديدار مهدي كروبي با خانوادهاش و سلامتي جسمي و روحي وي خبر داد.
فرزند مهدي كروبي در صفحه فیس بوک خود از ديدار مهدي كروبي با خانوادهاش خبر داد و نوشت: در منزل من همزمان با شب تولد پدرم به مناسبت ورود دخترم به دانشگاه با حضور مادر و برادرانم مهمانی گرفته بودیم. اتفاق جالب اینکه هنگام صرف شام زنگ منزل به صدا در آمد و ماموری از آن سوی آیفون گفت «آقای کروبی رو آوردیم»، عملا باورکردنی نبود و خوشحال شدیم که پدر را سر زده آورده بودند، ایشان به همراه 6 مامور امنیتی وارد منزل شدند، پدرم خیلی از روحیه و حال خوبی برخوردار و البته مقداری لاغر شده بودند که علت آن را خود پدرم پیاده روی بیش از 2 ساعت در همان آپارتمان ذکر کردند.
وي در خصوص وضعيت مهدي كروبي افزود: از حال ایشان پرسیدیم و گفتند چند شب قبل مرا به یک مرکز درمانی برای چکاب بردند و تقریبا یک چکاب کامل صورت گرفته است، در انتهای این دیدار یک ساعته ماموران امنیتی اجازه دادند عکسی یادگاری با پدر داشته باشیم، لازم به توضیح می دانم که بگویم مسئولان جدید امنیتی که به تازگی منصوب و پدرم به اینها تحویل داده شده است، قول دادند که وضعیت پدرم بهتر شود و طی 10 روز آینده ایشان را به منزلی در منطقه شمیران منتقل کنند، همچنین قول دادند که هفته ای یک بار اعضای خانواده به صورت چرخشی با پدر ملاقات نمایند.
لازم به ذكر است، در هفتههاي گذشته رسانههاي ضدانقلاب براي انحراف افكار عمومي سعي داشتند كه وضعيت مهدي كروبي را وخيم توصيف كنند كه حتي شايعه سكته وي نيز در اين سناريو مطرح شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰