نيروي دريايي ايران در 3 سطح نظامي، تجاري و دانش بومي حرف اول را در منطقه مي زند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۳۸۱۱
دريادار سياري در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

نيروي دريايي ايران در 3 سطح نظامي، تجاري و دانش بومي حرف اول را در منطقه مي زند

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به توانمندي‌هاي جمهوري اسلامي ايران در بخش دريايي گفت: قدرت و توانمندي‌هاي نظامي و دريايي داراي سه مولفه ناوگان نظامي، تجاري و زيرساخت‌ها است كه جمهوري اسلامي ايران در اين سه زمينه حرف اول را در منطقه مي زند.
دريادار حبيب‌الله سياري، فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگو با خبرنگار ويژه نمايشگاه «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به توانمندي‌هاي جمهوري اسلامي ايران در بخش دريايي گفت: قدرت و توانمندي‌هاي نظامي و دريايي داراي سه مولفه ناوگان نظامي، تجاري و زيرساخت‌ها است كه جمهوري اسلامي ايران در اين سه زمينه حرف اول را در منطقه مي زند.
 
وي افزود: ما در بحث ساخت بندر، سازه هاي دريايي، ساخت انواع و اقسام كشتي‌هاي تجاري، نفت كش و نظامي تجربه و توانمندي لازم را داريم و ساخت ناوشكن جماران كه آخرين دستاورد نيروي دريايي جمهوري اسلامي بود نشان داد كه كشورمان در عرصه دريايي كه عرصه‌اي باز و داري پتانسيل‌هاي مختلفي است حركت رو به رشدي داشته است.
 
دريادار سياري توجه به عرصه دريايي و آب آزاد را بسيار پر اهميت خواند و بيان داشت: نياز كشورمان به دريا زياد است و بايد به آن پرداخته شود و انتقاد ما اين است كه متاسفانه به اين موضوع توجه لازم صورت نمي گيرد، توجه در اين زمينه تنها به حوزه نظامي باز نمي گردد بلكه اهميت دريا در ساير حوزه ها نيز مطرح است و بايد بدان توجه شود.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به اين سئوال كه آيا نيروي دريايي كشورمان برنامه‌اي براي ساخت ناو هواپيما دارد يا خير، اظهار داشت: براي ساخت ناو هواپيما بر دو بحث مطرح است.
 
اول اينكه آيا ساخت ناو هواپيما براي ما مقدور است يا نه كه ما اين ادعا را داريم كه ساخت ناوب هواپيما در كشور ما امكان پذير است و ما اين توانمندي را داريم و اينكه الان چرا شروع نمي كنيم به اين خاطر است كه اين موضوع فعلا جزو اولويت ها نيست و هر زماني كه در بحث دفاع نياز داشته باشيم حتما به اين مساله نيز مي پردازيم.
 
وي در خصوص حضور نيروهاي درياي ارتش جمهوري اسلامي ايران در آب‌هاي آزاد گفت: حضور در درياهاي آزاد به عنوان هدف نيروي دريايي پيش بيني شده است و ما سعي داريم هر سال بر ميزان افزايش حوزه حضورمان در آب هاي بين المللي اضافه كنيم، در سال گذشته تا درياي مديترانه پيش رفتيم و امسال نيز سعي داريم اين حوزه را افزايش بدهيم.
 
سياري در پايان ابراز داشت: ما بايستي از آنچه كه خداوند در دريا براي ملت ايران گذاشته است استفاده كنيم و هدف و سمت و سوي حركت نيروي دريايي در دريا و ابهاي آزاد هم اين است كه بتوانيم از اين توانمندي ها استفاده كنيم و به توسعه كشور از اين راه ياري رسانيم.
پربازدیدترین آخرین اخبار