کد خبر:۱۵۴۱۴۸
وبلاگنويس‌ها در نمايشگاه مطبوعات (4)/ وبلاگ «جلبك ستيز»

ساداتي: نياز به فرهنگ‌سازي در فضاي مجازي داريم

بيشتر وبلاگ‌ها تخصصي نيستند، به اين معنا كه در يك رشته يا موضوع بخصوص، فعاليت نمي‌كنند.
جريده اينترنتي «خبرگزاري دانشجو»؛ در ميان وبلاگ‌هايي كه صرفاً براي مبارزه با فتنه88 فعاليت مي كنند، وبلاگ «جلبك‌ستيز» از فعال‌ترين‌هاست. «سعيد ساداتي» نويسنده اين وبلاگ بعد از حضور در غرفه «خبرگزاري دانشجو» حرف‌هايي را بر زبان آورد كه شايد حرف دل بسياري از فعالان فضاي مجازي باشد.
 
وبلاگ‌ها كم رونق هستند چون...

ساداتي در ابتداي صحبت‌هاي خود در مورد وبلاگ‌ها گفت: «كم‌رونقي امروز وبلاگ‌ها به سبب عدم تخصص بخش بزرگي از نويسندگان است. امروز بيشتر وبلاگ‌ها اكثر تخصصي نيستند. به اين معنا كه در يك رشته يا موضوع بخصوص، فعاليت نمي‌كنند.»

تخصصي بنويسيد لطفاً!

نويسنده وبلاگ «جلبك ستيز» به تخصصي شدن وبلاگ‌ها معتقد است. وي د راين زمينه گفت: «اگر هر نويسنده در زمينه تخصصي خو به توليد محتوا بپردازد، يقيناً وضعيت بازديد وبلاگ‌ها نيز بهتر خواهد شد. نمونه‌هاي موفقي نيز در همين زمينه داريم،‌وبلاگ عكاس مسلمان،‌وبلاگ تلخندك و موارد ديگر از همين دست هستند.»

اين وبلاگ‌نويس در مورد شبكه‌هاي اجتماعي مجازي موسوم به web2 گفت: «نمي توان گناه آثار ناشي از كارهاي غير تخصصي و پراكنده در حوزه وبلاگ‌نويسي را گردن web2 انداخت؛ چرا كه شبكه‌هاي اجتماعي مجازي بخشي از بار تبليغات وبلاگ‌ها را هم بر عهده گرفته‌اند.»

وبلاگ‌ها سنگر هستند

اين فعال فضاي مجازي ضمن اشاره به جنگ نرم گفت: «در شرايط فعلي و در محيط جنگ نرم، وبلاگ‌ها سنگر هستند و از اين رو جا دارد تا وبلاگ نويس‌ها هم خود را در حكم سرباز دانسته و ارزش مقوله وبلاگ‌نويسي را در قالب جنگ نرم بررسي كنند.»

مزيت سياسي بودن وبلاگ

ساداتي افزود: «سياسي بودن يك وبلاگ، در حقيقت يك مزيت محسوب مي‌شود. خصوصاً آنكه وبلاگ‌ها در زمينه روند اتفاقات سياسي مي‌توانند اثرگذار باشند.»

وي با اشاره به يكي از پست‌هاي وبلاگ خود گفت: «به عنوان مثال من چندي پيش مقاله‌اي در مورد كاريكاتور مانا نيستاني (كاريكاتوريست ضدانقلاب) نوشتم كه انعكاس آن سبب شد تا وي ضمن مصاحبه با تلويزيون فارسي صداي آمريكا از خود دفاع كند. البته وي در سخنان خود اقدام به ايراد تهمت‌هايي كرد كه شايسته پاسخ دادن نبود.»

وبلاگ‌ها هنوز هم اثرگذار

اين فعال فضاي مجازي معتقد بود: «هنوز هم مطالب وبلاگي مي‌توانند اثرگذار باشند. مطالبي با محوريت افكار تشكيلات فراماسوني از اين جمله‌اند ضمن آنكه حضور و اثرگذاري وبلاگ‌ها در برهه 25 بهمن 89 كاملاً واضح و آشكار بود.»

وي با رد كردن اين نكته كه رونق گرفتن يك وبلاگ، وابسته به حمايت شدن از سوي يك رسانه است گفت : «يادمان نرود براي آنكه يك وبلاگ بازديد داشته باشد و مورد استقبال قرار بگيرد، ‌لزوماً‌ نيازمند حمايت يك رسانه مانند يك سايت قوي نيست.»
 
فيلترينگ و راهي كه نرفته‌ايم

وي در مورد فيلترينگ گفت: «در اصل وجود فيلترينگ شكي نيست و نظر فعالان فضاي مجازي نيز بر آن است كه نمي‌توان اين موضوع را از اساس نفي كرد اما در اين ميان سخن در باب چگونگي اعمال فيلترينگ و تدوين و اجراي قوانين مرتبط با آن است.»

ساداتي افزود: «ما بايد در كشورمان كنيم تا براي استفاده از اينترنت اقدام به فرهنگ‌سازي شود. موضوع آموزش استفاده صحيح از اينترنت خصوصاً‌ در مورد نوجوانان كه بخش مهمي از كاربران فضاي مجازي را تشكيل مي‌دهند،‌اهميت فوق‌العاده‌اي دارد.»

درد دل وبلاگ‌هاي ارزشي

حرف آخر سعيد ساداتي هم اين بود: «در هر صورت وجود فيلترينگ يك امر ضروري است اما نه به اين قيمت كه وبلاگ‌هايي مانند قطعه 26 را هم شامل شود. وبلاگ‌هايي كه نام و عملكردي ارزشي داشته و از سنگرهاي مقابله با دشمن، در جنگ نرم محسوب مي‌شوند.چنين برخوردهايي با آن دسته بچه‌هاي مذهبي و ارزشي‌هايي كه با همه توان د راين عرصه وارد شده‌اند تا از اسلام و ايران دفاع كنند،‌هيچ سودي ندارد.»
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار