گروه‌هاي جهادي طي پنج سال از 10 گروه به 190 گروه رسيدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۸۲۶
باستان در همايش «شكوه هجرت»:

گروه‌هاي جهادي طي پنج سال از 10 گروه به 190 گروه رسيدند

معاون سازندگي سازمان بسيج دانشجويي گفت: دانشجويان گروه‌هاي جهادي از 10 گروه در سال 84 به 190 گروه در اوايل سال جاري افزايش يافته‌اند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، مجتبي باستان عصر روز گذشته در همايش شكوه هجرت دانشجويان بسيجي و جهادگر دانشگاه‌هاي تهران بزرگ كه در سالن بصيرت مجتمع فرهنگي-دانشجويي 13 آبان برگزار شد، اظهار داشت: در سال 84 اردوهاي جهادي با 10 گروه آغاز به كار كرد، در حالي ‌كه امسال 190 گروه جهادي به مناطق محروم اعزام شدند.
 
معاون سازندگي سازمان بسيج دانشجويي افزود: در كنار اين رشد كمي، با آسيب‌شناسي اردوهاي جهادي و نشست‌هاي هم‌انديشي و برپايي كارگاه‌هاي تخصصي، رشد كيفي اردوها نيز حاصل شده است.
 
وي با اشاره به اينكه رويكرد اصلي اردوهاي جهادي رويكرد فرهنگي و تربيتي است، گفت: هدف از انجام كارهاي عمراني، بهداشتي و كشاورزي در اردوهاي جهادي آثار تربيتي آنهاست كه در اين زمينه هنوز جاي خالي برنامه‌هاي جذاب احساس مي‌شود.
 
باستان در ادامه برگزاري كارگاه‌هاي رسم هجرت را در راستاي كيفي‌سازي اردوهاي جهادي عنوان و تصريح كرد: تشكيل كارگروه‌هاي تخصصي، تعيين شاخصه‌هاي اخلاق، مديريت و زندگي جهادي و برگزاري جلسات آسيب‌شناسي، تهديدات و راهكار‌ها در همين راستا صورت مي‌گيرد.
 
معاون سازندگي و كارآمدي سازمان بسيج دانشجويي بيان داشت: توليدات محتوايي و استفاده از فارغ‌التحصيلان با سابقه حضور و مديريت جهادي و راه‌اندازي هيئت جهادگران در كيفي‌سازي و انسجام بخشي به اردوهاي جهادي موثر خواهد بود.
 
وي در پايان يادآور شد: منطقه ويژه در جنوب استان كرمان و شمال استان هرمزگان براي اعزام گروه‌هاي جهادي در ايام تعطيلات نوروز در نظر گرفته شده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار