کد خبر:۲۰۹۹۹۷
زاويه امشب پاسخ مي دهد:

آيا دليل ضعف علوم انساني غلبه نگاه ترجمه‌اي در آن است؟

زاويه امشب با حضور حسين پاينده، عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي و غلامرضا جمشيدي، استاد جامعه شناسي دانشگاه تهران به موضوع «ترجمه و علوم انساني در ايران» مي پردازد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، برنامه زاويه امشب به موضوع «ترجمه و علوم انساني در ايران» مي پردازد.
 
در اين برنامه تلاش مي‌شود به اين سوال پاسخ داده شود كه آيا دليل ضعف علوم انساني غلبه نگاه ترجمه‌اي در آن است يا خير؟
 
همچنين اين برنامه در تلاش است ببيند نسبت بين شكوفايي علوم انساني در كشور با ترجمه و تفكر ترجمه‌اي چيست؟
 
ميهمانان اين برنامه حسين پاينده، عضو هيئت علمي و استاد مطالعات فرهنگي و نقد ادبي دانشگاه علامه طباطبايي و غلامرضا جمشيدي، مدير گروه جامعه شناسي دانشگاه تهران است.

در اين برنامه علاوه بر چند خط خبر و پرسه‌ها تلاش مي‌شود در قالب پرونده‌اي به اين پرداخته شود كه آيا 100 سرفصلي كه وزير علوم در جلسه آغاز بازگشايي دانشگاه‌ها در مشهد گفته بودند به دانشگاه‌ها ابلاغ شده صورت  پذيرفته است يا خير؟
 
لازم به ذكر است، ‌زوايه امشب ساعت 20:30 الي 22 و از شبكه چهارم سيما پخش مي‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار