کد خبر:۲۱۴۲۲۴
حسینی در نشست بررسی انتخابات آمریکا در دانشگاه تهران:

رامنی رئیس‌جمهور شود، احتمال جنگ و تحریم پایین می‌آید

استاد دانشگاه تهران گفت: اگر رامنی رئیس‌جمهور آمریکا شود، احتمال جنگ و تحریم علیه ایران پایین می‌آید؛ در حالی که اگر اوباما انتخاب گردد، شاید روسیه را نیز علیه ایران اقناع کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مجید حسینی در نشست «بررسی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا» که عصر امروز در سالن شیخ انصاری دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: انتخابات آمریکا برای ایران مهم نیست؛ چرا که اساسا این انتخابات استراتژیک محسوب نمی‌شود.
 
وی افزود: آثاری که انتخابات امریکا دارد سیاسی یا اقتصادی نیست.
 
این استاد دانشگاه به بیان خاطره‌ای که در منزل یکی از دوستانش در نیویورک اتفاق افتاد اشاره کرد و گفت: در منزل یکی از دوستان، اینترنت قطع شد و او با شرکت مربوط که فردی هندی بود، تماس گرفت.
 
حسینی افزود: پس از قطع تلفن به او گفتم که فرد پشت خط از کجا بود که در پاسخ گفت، از بمبئی که این برای من جای سوال داشت.
 
وی دلیل این اقدام از سوی شرکت‌های امریکایی را بالا بودن دستمزد نیروی کار در امریکا و نیویورک دانست و بیان داشت: در بدترین حالت، قیمت کارگر در امریکا 75 دلار است؛ در حالی که در بمبئی، در بهترین شکل، کارگر روزانه 1 دلار دریافت می‌کند.
 
استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه هیچ نیروی کاری در امریکا نمی‌توان به کار گرفت، افزود: به طور مثال، قیمت یک جعبه پرتغال با پوست با قیمت یک عدد پرتغال پوست کنده برابری می‌کند؛ چرا که یک کارگر امریکایی آن را پوست کنده است.
 
حسینی با بیان اینکه در امریکا طبقه کارگر و بروژوازی نداریم، افزود: اوباما قبل از فوت استیو جابز از او پرسیده بود که چرا شرکت‌های امریکایی به کشور کمک نمی‌کنند و «اپل» در داخل کشور تولید نمی‌شود.
 
وی ادامه داد: جابز در پاسخ به اوباما خندید و گفت که از کجا می‌دانید که «اپل» شرکت امریکایی است؛ در حالی که درصد بزرگی از سهام آن متعلق به چین است.
 
این استاد دانشگاه تهران گفت:‌ وقتی طبقات از میان برود، فرد تبلیغ کننده متعلق به طبقه‌ای نیست.
 
حسینی گفت: کاندیداها باید از دالان رسانه رد شوند و باید با هزینه‌ای که می دهند، رسانه را رام کنند.
 
وی با بیان اینکه شخصی مثل مرداک هم منافع جمهوریخواه و هم دمکرات‌ها را تأمین می‌کند، افزود: نیاز رسانه به پول سبب می‌شود نت ورک مرکزی هر روز اهمیت بیشتری پیدا کند.
 
این استاد دانشگاه تهران به نقل قولی از کاستل اشاره کرد و گفت: کاستل می‌گوید که انتخابات در امریکا اشتراکی از اطلاعات و بازی‌های اطلاعاتی است و هر روز که از خواب بیدار می‌شوید، باید منتظر خرابکاری یکی از کاندیداها باشید.
 
حسینی به قسمتی از مناظرات رامنی و اوباما اشاره کرد و گفت: رامنی در مناظره‌ای خطاب به اوباما گفت که وی با شل‌بازی در خاورمیانه باعث شد ایران چهار سال به بمب هسته‌ای نزدیک‌ شود.
 
وی تاکید کرد: ‌اوباما در پاسخ به رامنی گفت که در آن زمان که من در تلاش برای اجماع علیه ایران بودم، تو با یک شرکت چینی با ایران قرارداد بستی.
 
این استاد دانشگاه با بیان اینکه هر چقدر طبقات در امریکا از بین برود اعتماد نیز از میان خواهد رفت، افزود:‌ اساسا کسی که رای می‌آورد، می‌توان اعتماد کرد و یکی از اصول کمپین‌ها در امریکا جمع‌آوری اسناد برای لودادن فرد است؛ همان سیاستی که در انتخابات ایران پیاده شد.
 
حسینی خاطرنشان کرد: رسانه هر روز اهمیت بیشتری پیدا می‌کند؛ چرا که در انتخابات امریکا رسوایی و اعتماد نقش مهمی دارد.
 
وی ادامه داد: ‌مردم امریکا از روابط نامشروع کلینتون ناراحت نشدند، بلکه از دروغگویی او ناراحت شدند.
 
این استاد دانشگاه تهران به ارتباط نزدیک اوباما با یکی از کشیش‌های امریکایی تند و ضدیهودی اشاره کرد و گفت: اوباما در ایام نزدیک به انتخابات، این کشیش را از خود دور کرد تا بتواند ساپورت نتورک‌های امریکایی را بیشتر جلب کند.
 
حسینی ادامه داد: ‌اوباما در واقع یک سفید پوست است؛ چرا که گفتمان سفیدپوستان را دنبال کرد و مسلم است که در چهارچوب نتورک فعالیت می‌کند.
 
وی با تأکید مجدد بر اینکه اصولا رقابت انتخاباتی در امریکا استراتژیک نیست، یادآور شد:‌ هر تغییری و اتفاقی که در انتخابات امریکا بیفتد، قطعا حاصلی برای ما ندارد.
 
این استاد دانشگاه تهران تنها بعد مهم در انتخابات امریکا را وجود فرهنگی این انتخابات دانست و افزود: در انتخابات 1368 ایران، توکلی و هاشمی هیچ کدام خط قرمزها را رد نکردند؛ اما در سال 88 بحث استراتژیک در مناظرات چه بود؟
 
حسینی نشان دادن عکس یکی از خانم کاندیداها توسط کاندیدای دیگر و لو دادن رمالی یکی از کاندیداها را بیانگر این نکته دانست که بحث استراتژیک در انتخابات سال 88 مطرح نبود.
 
وی با بیان اینکه چرا مناظرات غیراستراتژیک در امریکا تبدیل به مسئله استراتژیک در ایران می شود، افزود: انتخابات امریکا به دلیل ساختار نتورک نمی‌تواند بر استراتژیک تأثیرگذار باشد و این دقیقا برعکس ایران است.
 
این استاد دانشگاه تهران به مقایسه جمهوریخواهان و دمکرات‌ها پرداخت و گفت: ارزش‌ها بین جمهوریخواهان و دمکرات‌ها یکسان است، اما برداشت‌های متفاوت سبب تمایز این دو حزب امریکایی شده است.
 
حسینی انتخابات مجدد اوباما را برای ایران در کوتاه مدت و بلند مدت دارای اثرات منفی دانست و گفت: اوباما با سفرهای دوره‌ای به اروپا موفق به اجماع علیه ایران شد و آن را به کشورهای عربی، شورای امنیت و حتی حکام کشاند.
 
وی بعد نژادپرستی در جمهوریخواهان را جزو لاینفک این حزب دانست و افزود:‌ جمهوری خواهان با تأکید بر نژادپرستی باعث ناراحتی کشورهای دیگر علی‌الخصوص اروپایی‌ها می‌شوند.
 
این استاد دانشگاه تهران در ادامه سخنان خود تصریح کرد: رفتار اوباما اجماع علیه ایران ایجاد می‌کند و اگر رامنی رئیس جمهور امریکا شود، احتمال جنگ و تحریم علیه ایران پایین می‌آید؛ در حالی که اگر اوباما انتخاب شود شاید حتی روسیه را نیز علیه ایران اقنا کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار