به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از سیانان، تحلیلگران آمریکایی می گویند: نامزدهای انتخاباتی و سیاستمداران آمریکایی برای مقابله با پیشرفت هسته ای ایران تاکید می کنند، اما جنگ سایبری تهدید خطرناک تری برای آمریکاست.
این تحلیلگران می گویند: حملات سایبری اخیر به سیستم های بانکی و بخش صنایع نفتی آمریکا این نگرانی را در جنگ سایبری با ایران افزایش می دهد.
در حالی که تاکنون بزرگترین دشمن سایبری آمریکا چین و بعد از آن روسیه به شمار می رفت، کارشناسان معتقدند در شرایط کنونی ایران نیز به خطرهای سایبری علیه آمریکا تبدیل شده است.
راجر کریستی که از مسئولان یک شرکت بزرگ امنیت الکترونیک در آمریکاست، می گوید: با توجه به شرایط کنونی و اعمال تحریم های اقتصادی علیه ایران، ممکن است این کشور به دنبال اثبات آن باشد که قادر به ایجاد اختلال در سیستم های الکترونیکی در غرب بوده و عواقب اعمال تحریم های اقتصادی را به کشورهای غربی نشان دهد.
پیش از این نیز لئون پانتا، وزیر دفاع آمریکا ضمن هشدار درباره قرار داشتن ایالات متحده در معرض حملات سایبری گفته بود: «در صورتی که در این زمینه گام های جدی برداشته نشود، این حملات فاجعه بار خواهد بود.»
در ماه سپتامبر گذشته پنج بانک بزرگ آمریکایی مورد هدف حملات سایبری قرار گرفتند که در آن زمان مقامات کاخ سفید ایران را متهم به دست داشتن در این حملات کرده بودند، اما دست داشتن ایران در این اقدام هنوز به اثبات نرسیده است.
این اتهامات از سوی واشنگتن در حالی مطرح می شود که آمریکا و اسرائیل طی سال های اخیر بیشترین سرمایه گذاری را در زمینه جنگ سایبری و انتشار ویروس های کامپیوتری در منطقه انجام داده اند.