کد خبر:۲۱۵۴۶۹
همایش روز جهانی فلسفه- 4

عابدی تاکید کرد: ضرورت دقت و تعمق در آثار فلسفی

عضو هیئت علمی دانشگاه‌ قم گفت: در کشور ما فلسفه زیاد خوانده می‌شود، ولی دقت و تعمق در فلسفه بسیار کم می‌باشد و این در حالی است که ...

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام احمد عابدی عصر امروز در همایش روز جهانی فلسفه در ایران معاصر که با موضوع «بررسی وضعیت فلسفه در ایران معاصر» و به همت موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در این موسسه برگزار شد، به ایراد سخنرانی در زمینه آسیب شناسی تدریس فلسفه در مقاطع تحصیلات تکمیلی پرداخت.

 

وی گفت: درصد کتاب‌ها و مقالات فلسفی در ایران بسیار زیاد است؛ ولی در این کارها دقیق خواند فلسفه و فهمیدن آن بسیار کم است.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه‌ قم افزود: حاجی سبزواری می‌گوید که هنر، فهمیدن حرف دیگران است نه نقد کلام دیگران و در فلسفه هم باید ابتدا حرف فیلسوفان را بفهمیم و بعد نقد کنیم.

 

عابدی بیان داشت: الان در برخی از دانشگاه ها اساتیدی وجود دارند که در مقطع دکتری فلسفه تدریس می‌کنند، اما عبارات و مفاهیم فلسفی را اشتباه بیان می‌کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: درست خواندن کتاب‌های فلسفی و درک آنها بسیار مهم است و استاد فلسفه باید با طبیعیات، نجوم، هیئت و دیگر علوم آشنا باشد؛ زیرا گاهی عدم دقت فیلسوف در یک مسئله، بهانه به دست کسانی می‌دهد که مغرض هستند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه‌ قم در ادامه گفت: در کشور ما فلسفه زیاد خوانده می‌شود، اما دقت و توجه در فلسفه بسیار کم است و اگر کسی بخواهد فلسفه را خوب بداند باید ابتدا دقت فراوانی روی متن داشته باشد.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار