سمپوزیوم یک روزه سیستمها، مهندسی کنترل و علوم زیستی در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
سمپوزیوم یک روزه سیستمها، مهندسی کنترل و علوم زیستی به منظور آشنایی و هم افزایی پژوهشگران و اساتید رشتههای مرتبط و ترغیب و ایجاد زمینههای انجام پژوهشهای بین رشتهای، امروز چهارم دیماه 1391 در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» این سمپوزیم با هدف آشنایی پژوهشگران این رشتهها با همدیگر، آشنایی پژوهشگران رشتههای مرتبط با تواناییها و کارهای نوعی دیگر رشتهها و ایجاد بستر انجام پژوهشهای بین رشتهای در زمینههای فوق در قالب سخنرانیهای کلیدی، ارائه نتایج پژوهشی در قالب پوستر و میزگرد تبادل دانشی برگزار شد.
دکتر سجاد ازگلی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و دبیر این همایش در خصوص اهداف این سمپوزیم گفت: چندی است بحث زیست شناسی سامانه ها و نقش علوم مهندسی و فنی در بررسی فرآیندهای زیستی و پدیده های پزشکی در مراکز پژوهشی دنیا مطرح شده است.
وی افزود: از آن جایی که کار تحقیقاتی در این زمینه نیازمند دانشهای مختلف بوده و کار تیمی بین رشته ای، مستلزم داشتن یک زبان مشترک بین تمام اعضا تیم است بر آن شدیم تا با همکاری اساتید فعال کشورمان در این حوزه، نشستی برگزار کنیم.
دبیر همایش اظهار داشت: مهمترین هدف این سمپوزیوم آشنایی پژوهشگران با قابلیت ها و کارهای جاری دیگر پژوهشگران است. از آنجا که پژوهش در این زمینه به صورت بین رشته ای است. معمولاً پژوهشگران هر رشته کارهای خود را در کنفرانس ها و مجلات رشته ی خود ارائه می کنند که پژوهشگران دیگر رشته ها کمتر از آنها با خبر هستند. از این رو در این سمپوزیوم کارهایی که در هر رشته در مراجع همان رشته منتشر شده است را یکجا کنار هم بازنشر و ارائه کردیم.
وی در تشریح محورهای این همایش افزود: پژوهش بین رشتهای برای به کارگیری علوم فنی و مهندسی در علوم زیستی وپزشکی است. یکی از معروفترین شاخههای این نوع همکاری زیستشناسی سامانهای است. هر گونه رویکرد مهندسی و دیدگاه سیستمی به علوم مرتبط با موجودات زنده در این سمپوزیوم مد نظر خواهد بود.
بر اساس این گزارش این سمپوزیم با سخنرانی اساتید برجسته ایرانی وخارجی و همچنین حضور اساتید، پژوهشگران و دانشجویان رشته های پزشکی، علوم ریاضی، علوم زیستی، مهندسی برق و کامپیوتر و مهندشی شیمی برگزار شد.
لازم به ذکر است تعداد 71 مقاله در قالب پوستر از سوی پژوهشگران رشتههای مرتبط به دبیرخانه همایش ارسال و در نهایت 49 پوستر پذیرفته و در سمپوزیم ارائه شد. در پایان این همایش یک روزه نیز 5 پوستر برتر از نگاه داوران انتخاب گردید.