کد خبر:۲۲۲۰۱۷
یک متخصص قلب:

دیابتی ها پیاده روی کنند

یک متخصص قلب و عروق گفت: دیابتی ها با پیاده روی احتمال بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.
دیابتی ها پیاده روی کنند
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر میر لوحی با بیان این مطلب اظهار داشت: دیابت، مادر بیماری‌هاست که باعث تنگی در شرایین بدن و سکروز یا تنگی در عروق می‌شود، چرا که عروق در همه اعضا وجود دارد و یک بیمار دیابتی برای آنکه دچار تنگی عروق نشود یا آن را به تاخیر بیندازد باید قندخون را دقیق و بهموقع اندازه‌گیری کند، رژیم غذایی مناسب داشته باشد و ورزش و پیاده‌روی کند.
 
این استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله افزود: یک بیمار دیابتی بهتر است هر روز به طور منظم، روزی نیم‌ساعت ناشتا پیاده‌روی کند چون فرد زمانی که شروع به فعالیت می‌کند، میزان نیاز اعضا به خون بالا می‌رود و اگر تنگی در عروق و به خصوص در قلب ایجاد شده باشد، به واسطه بروز پدیده‌ای در بدن نیاز برای ایجاد عروق جدید در قلب به وجود می‌آید.
 
این متخصص قلبی و عروق تصریح کرد: به بیان دیگر اگر فردی بیماری قلبی دارد، پیاده‌روی سبب ایجاد عروق جدید در قلب می‌شود حتی در یک بیمار دیابتی گاهی عروق در پا دچار تنگی می‌شود که ممکن است به قطع پا منجر شود، اما اگر روزانه پیاده‌روی کند این مشکلات به وجود نمی‌آید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار