کد خبر:۲۰۳۱۵۸
كارگاه آموزشي پيشگيري و كنترل ديابت برگزار شد
کارشناسان بهداشت و پزشکان استان مرکزی روز گذشته در کارگاه آموزشی یکروزه برای پیشگیری و کنترل دیابت آموزشهای لازم را دیدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، جمعی از کارشناسان بهداشت استان مرکزی روز گذشته در کارگاه آموزشی یکروزه آموزش های لازم را برای پیشگیری و کنترل دیابت توسط اساتید مجرب آموزش دیدند.
همچنين این كارگاه آموزشي با هدف ارائه خدمات لازم برای بیماران دیابتی، فرهنگ سازی بین اقشار مختلف مردم و رابطان سلامت استان و انتقال آگاهی لازم برای بیماران توسط کارشناسان بهداشت و شناخت کارشناسان با ماهیت بیماری های دیابت و عوارض ناشی از آن، میزان شیوع، نحوه تشخیص و مراقبتهای لازم، الگوی تغذیه متناسب با دیابت، انواع دیابت برگزار شد.
گفتنی است، کارگاه آموزشی مربیان و کارشناسان بهداشت استان روز گذشته به همت مرکز بهداشت استان مركزي و دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰