کد خبر:۲۲۲۱۰۷
تاثیر دخانیات در ناباروری؛

استعمال دخانیات نقش موثری در بروز ناباروری دارد

زنانی که استعمال دخانیات اعم از سیگار و قلیان دارند عمر باروری آنها ده سال افزایش می یابد و اگر خانمی در سن 25 سالگی باشد و مصرف دخانیات داشته باشد میزان باروری وی مانند یک خانم 35 ساله است.
استعمال دخانیات نقش موثری در بروز ناباروری دارد
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سرپرست مرکز تحقیقاتی درمانی ناباروری منتصریه دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا اشاره به اینکه به طور کلی مصرف مواد دخانیات و یا استنشاق دود سیگار در محیط های بسته  مشکل ناباروری را در زنان و مردان تا دو برابر افزایش می دهد خاطر نشان کرد: با ترک سیگار و دور شدن از فضاهای آلوده به دود سیگار، توان تولید مثل را می توان بهبود داد.
 
دکتر نزهت موسوی افزود: همچنین حرارتی که امواج مغناطیسی در وسایلی مانند لپ تاپ در فرد ایجاد می کند می تواند در ضعف اسپرم ها موثر باشد.
 
 عضو هیئت علمی گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هنوز ثابت نشده که مواردی مانند کار با مایکرو فر، استفاده از فست فود، استفاده از قرص های ضد بارداری در ناباروری موثر باشد.
 
موسوی افزود: مردانی که از رنگ های شیمیایی در کارشان استفاده می کنند و یا در معرض سموم شیمیایی قرار دارند نیز احتمال ناباروری را در خود افزایش می دهند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  گفت: بیش از 80 هزار نوع آلاینده شیمیایی قابلیت جذب در طبیعت را ندارند و در محیط زندگی باقی می‌مانند مانند آفت کش‌ها که به طور مستقیم یا غیر مستقیم به صورت یک هورمون مجازی وارد بدن می‌شوند و به خون و سیستم ژنتیک انسان وارد شده و سلامت فرد از جمله سلامت باروری را تحت تاثیر قرار می دهند.
 
دکتر موسوی با اشاره به اینکه کم کاری تخمدان، داشتن تخمدان های پلی کیستیک، عفونتهای لگنی و رحم، چسبندگی لوله های رحمی، فیبروم رحمی از علل شایع ناباروری در زنان و داشتن اسپرم ضعیف در مردان از علل ناباروری مردان به شمار می رود، خاطر نشان کرد: در حال حاضر 17 درصد از زوجین کشور با مشکلات ناباروری مواجه هستند که 30 درصد از این میزان به علت مشکل آقایان، 40 درصد بانوان و بقیه موارد توام و یا بدون علت است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار