کد خبر:۲۲۲۱۰۸
رئیس جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران:

مشکلات اقتصادی آزمایشگاه‌ها را به تعطیلی کشانده است

رئیس جامعه علمی آزمایشگاهیان با اشاره به افزایش قیمت تجهیزات برخی آزمایشگاه‌های تشخیص طبی از عملکرد سازمان های بیمه گر انتقاد کرد.
مشکلات اقتصادی آزمایشگاه‌ها را به تعطیلی کشانده است

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، دکتر محمد وجگانی با اشاره به برگزاری «پنجمین کنگره بین‌المللی آزمایشگاه و بالین» از تاریخ 26 تا 29 دی ماه در تهران بر ضرورت تعامل میان آزمایشگاه و بالین تاکید کرد و گفت: عرصه خدمات پاراکلینیک و تشخیصی عرصه‌ای مهم برای پزشکان است.


وی افزود: ارتباط میان پزشک و آزمایشگاه در وضعیت مطلوبی قرار ندارد، به همین دلیل تلاش شده با برگزاری گردهمایی‌های آموزشی بتوانیم این گفتمان را صمیمی‌تر برقرار کردهو این تعامل را قوت ببخشیم.


رئیس جامعه علمی آزمایشگاهیان اضافه کرد: تلاش می‌کنیم این کنگره به صورت سالانه و با کیفیت بهتری برگزار شود و به ارتقای سطح علمی متخصصان علوم آزمایشگاهی بیانجامد.


وجگانی با اشاره به سه محور اساسی این کنگره مبنی بر مباحث علمی، مباحث مدیریتی و جاری آزمایشگاه‌ها و ارائه نتایج تحقیقات پژوهشگران گفت: اولین جشنواره دانشجویی نیز به منظور ارج‌نهادن و تشویق دانشجویان برگزیده در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی در کنار کنگره برپا می‌شود. به این منظور دانشجویان در پنج گروه کارشناسی علوم آزمایشگاهی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی، دکترای حرفه‌ای گروه پزشکی و دستیاری بالینی، مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. 

 

وزارت بهداشت باید قدم‌های اساسی در عرصه آموزش علوم آزمایشگاهی بردارد

رئیس جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران در ادامه به گوشه‌ای از مشکلات مبتلا به جامعه آزمایشگاهیان اشاره و تاکید کرد: وزارت بهداشت باید قدم‌های اساسی در عرصه آموزش علوم آزمایشگاهی بردارد، حیطه آموزش دچار مشکل جدی است و با تنگناهای بیشماری روبروست.


وی افزود: فعالیت دانشجویان در بیمارستان‌ها وضعیت مطلوبی ندارد و دچار اشکال است.


وجگانی با بیان اینکه در مجموع حدود پنج هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در سراسر کشور فعالیت می‌کنند گفت: بخش عمده‌ای از این آزمایشگاه‌ها به صورت خصوصی اداره می‌شوند.


رئیس جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران افزود: این آزمایشگاه‌ها از لحاظ کمبود مسئول فنی در وضعیت بحرانی قرار دارند.


وجگانی درباره‌ مشکلات اقتصادی آزمایشگاه‌ها توضیح داد: آزمایشگاه‌ جزو معدود عرصه‌های خدمات پزشکی است که همه چیز در آن روشن است. اما متاسفانه اقتصاد آزمایشگاه‌ها در این میان گم شده است و با وجود افزایش حدود سه برابری یک کیت تشخیصی از آزمایشگاه می‌خواهند با تعرفه‌های مصوب کار کند. حال باید پرسید مسئول آزمایشگاه چگونه باید این تفاوت قیمت را جبران کند؟


رئیس جامعه علمی آزمایشگاهیان ایران از عملکرد بیمه‌ها نیز انتقاد کرد و گفت: برای نمونه سازمان تامین اجتماعی تاخیر در پرداخت دارد و از خردادماه تا کنون هیچ گونه پرداختی به آزمایشگاه‌ها در تهران نداشته‌است.


پنجمین کنگره بین‌المللی آزمایشگاه و بالین از تاریخ 26 تا 29 دی ماه سال جاری در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار می‌شود.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار