کد خبر:۱۹۷۰۱۳
فرهاد دانشجو:

آزمايشگاه مرجع صنعت و معدن در مشهد گردشگر علمي جذب می‌کند

رئیس دانشگاه آزاد گفت: احداث آزمايشگاه مرجع فضايي صنعت و معدن مي‌تواند تا گردشگر علمي را نيز به مجموعه گردشگران مشهد مقدس اضافه کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فرهاد دانشجو صبح امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همكاري به منظور احداث آزمايشگاه مرجع صنعت و معدن در مشهد توسط استاندار خراسان رضوي و رئيس دانشگاه آزاد در محل استانداري خراسان رضوي به امضا رسيد، با اشاره به ضرورت احداث چنين مركز علمي در كشور خاطرنشان كرد: صنعت و معدن با معدن تفاوت دارد. ما در بخش صنعت و معدن بايد از دستگاه‌هايي استفاده كنيم كه كار حفاري انجام مي‌دهند. در صنعت و معدن تمامي علوم از جمله فيزيك،‌ زلزله، سازه، برق و عمران مورد استفاده قرار مي‌گيرند.
 
وي افزود: صنعت و معدن در واقع مي‌خواهد نياز ما به خارج قطع شود، بنابراين نياز به احداث اين آزمايشگاه كاملا احساس مي‌شود و چنين مركزي كه بتواند نياز ما را به خارج قطع كند، مستلزم احداث مراكز تحقيقاتي گسترده است تا دستاوردهاي جديدي را در سطوح بالاي علمي به دست دهد.
 
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به پتانسيل بالاي شهر مشهد در پذيرش زائر و گردشگر گفت: علاوه بر زائريني كه همه ساله به مشهد مي‌آيند تا به محضر امام رضا شرفياب شوند و يا از امكانات گردشگري و تفريحي اين شهر استفاده كنند، احداث آزمايشگاه مرجع فضايي مي تواند تا گردشگر علمي را نيز به مجموعه اين گردشگران اضافه کند.
 
وي همچنين با تاكيد بر احداث اين آزمايشگاه در مكاني توريستي تصريح كرد: طرقبه و شانديز بهترين جايي است كه اين اتفاق مي‌تواند در آنجا رخ دهد تا علاوه بر انتقال اساتيد و افزايش ظرفيت پذيرش دانشجو در مقاطع تكميلي شاهد ايجاد يك فضاي گردشگري علمي نيز باشيم.
 
دانشجو تاكيد كرد: بايد نگاه ما به گونه‌اي باشد كه جذابيت علمي افزايش يابد و چند سال ديگر كساني كه از اين مجموعه ديدن مي‌كنند، پس از ورود به آن ديگر نخواهند از آن‌جا خارج شوند.
 
لازم به ذكر است، در پايان تفاهم‌نامه همكاري جهت احداث آزمايشگاه مرجع و ملي صنعت و معدن در مشهد توسط محمود صلاحي، استاندار خراسان رضوي و فرهاد دانشجو،‌ رئيس دانشگاه آزاد اسلامي به امضا رسيد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار