کد خبر:۲۲۲۱۵۳
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور:

اقتصاد کشور باید به اقتصاد دانش‌بنیان تبدیل شود

سلطانخواه گفت اگر ما بتوانیم وجه غالب اقتصاد کشور را به اقتصاد دانش‌بنیان تبدیل کنیم، بنیه اقتصادی و قدرت سیاسی و فرهنگی در کشور تقویت می‌شود.
اقتصاد کشور باید به اقتصاد دانش‌بنیان تبدیل شود
چهارمین جلسه کارگروه «ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا» به ریاست دکتر سلطانخواه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور  و نماینده رئیس شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد.
 
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» دکتر نسرین سلطانخواه در چهارمین جلسه این کارگروه با اشاره به جایگاه ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد دانش‌بنیان گفت: اگر ما بتوانیم وجه غالب اقتصاد کشور را به اقتصاد دانش‌بنیان تبدیل کنیم، هم بنیه اقتصادی و هم قدرت سیاسی و فرهنگی در کشور تقویت می‌شود چرا که اگر کشوری احساس کند می‌تواند اقتصاد خود را با تکیه بر دانش بومی خود شکل دهد، هویت و جایگاه فرهنگی آن کشور نیز ارتقاء می‌یابد.
 
رئیس کارگروه «ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا»  افزود: اقتصاد دانش‌بنیان و نظام ملی نوآوری باید به صورت توأمان تکامل یابند و شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان هسته‌های اصلی نوآوری در اقتصاد دانش‌بنیان، نقش بسیار مهمی دارند.
 
 
در چهارمین جلسه کارگروه «ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا» ادامه آئین‌نامه تشخیص شرکت‌های دانش‌بنیان بررسی شد و برخی شاخص‌های اختصاصی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تولید کالاها و خدمات دانش‌بنیان به تصویب رسید.
 
در این جلسه دکتر سلطانخواه (معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و نماینده رئیس شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کارگروه)، دکتر رازقی (رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی)، آقای دکتر قانعی (معاون تحقیقات و فناوری و نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، دکتر صالحی (مشاور وزیر و نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت)، دکتر سلطانی (مشاور امور فناوری و تجاری‌سازی و نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)، مهندس تاج‌الدین (نماینده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) و دکتر صاحبکار خراسانی دبیر کارگروه حضور داشتند.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار