آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۳۲۹
سلطانخواه در جمع نخبگان دانشگاه های شیراز:

نخبگان جلودار فتح قله های علم در جهان باشند

رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: امروز توقع و انتظار ما از نخبگان این است که با برنامه ریزی و تلاش جلودار فتح قله های علم در جهان باشند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، نسرین سلطانخواه امشب در نشست صمیمانه نخبگان، اساتید، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه های شیراز بیان داشت: امروز کشورمان در رتبه 16 تولید علم در جهان است و باید در چشم انداز جزو قله های علمی دنیا باشیم.

 

وی ادامه داد: وظیفه امروز متولیان این است که محیطی فراهم کنند تا استعدادها شناسایی، رشد و پشتیبانی شوند.

 

رئیس بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: امروز توقع و انتظار ما از نخبگان این است که با برنامه ریزی و تلاش جلودار فتح قله های علم در جهان باشند.

 

سلطان خواه گفت: باید شرایط برای نخبگان و استعدادهای درخشان طوری فراهم شود که فرصت های جذب برای آنان ایجاد گردد.

 

وی بیان داشت: کارهایی که در مورد وظیفه بنیاد برای نقش آفرینی استعدادهای برتر با نخبگان انجام می شود کارهایی وسیع تر و جریان سازتر است.

 

رئیس بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: بنیاد نخبگان در واقع وظیفه بخشی از حاکمیت جامعه علمی کشور را برای تحقق اهداف بزرگ آماده می کند.

 

گفتنی است در این نشست جمعی از اساتید دانشگاه، نخبگان و استعدادهای درخشان به بیان دیدگاه های خود در زمینه های مختلف پرداخته و خواستار فراهم کردن شرایط بیشتر برای نخبگان شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار