کد خبر:۲۲۳۴۴۹

راه اندازی اولین سیستم تقطیر یا شیوه نوین در دانشگاه کاشان

در سال جاری اولین نمونه آزمایشی اسانس گل محمدی به فرانسه صادر و مورد تایید قرار گرفت.
راه اندازی اولین سیستم تقطیر یا شیوه نوین در دانشگاه کاشان

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از راه اندازی اولین سیستم تقطیر با شیوه نوین در کاشان خبر داد و گفت: در سال جاری اولین نمونه آزمایشی اسانس گل محمدی به فرانسه صادر و مورد تایید قرار گرفت.

 

ابراهیم آبادی با اشاره به کاربردی شدن اولین سیستم تقطیر در کشور، افزود: این سیستم با شیوه نوین که از سال 2005 متداول شده است، طراحی و کاربردی شد.


وی با بیان اینکه این سیستم در یکی از روستاهای اطراف کاشان مستقر شد، تصریح کرد: این دستگاه ویژه تولید اسانس گل محمدی طراحی شده و نتایج تست‌ها نشان می‌دهد که این سیستم دارای عملکرد مناسبی است و برای توسعه آن نیاز به سرمایه گذاری داریم.


رئیس پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان با تاکید بر اینکه این دستگاه بر اساس استانداردهای جهانی اسانس تولید می‌کند، یاداور شد: از آنجایی که این دستگاه در نیمه فصل گل (اردیبهشت ماه سال جاری) آغاز به کار کرد از این رو نیمی از فصل گل را از دست دادیم ولی در این مدت کم توانستیم به صورت آزمایشی از این دستگاه اسانس تولید کنیم.

 

آبادی به ظرفیت بالای کشور در تولید گل محمدی اشاره و خاطر نشان کرد: در استان کاشان سالانه 6 هزار تن گل تولید می‌شود که برای تولید اسانس این میزان گل محمدی نیاز به 100 دستگاه تقطیر فعال داریم تا کل محصول را پوشش دهد.


وی ادامه داد: علاوه بر کاشان استانهای فارس و کرمان نیز توانمندیهای بالایی در زمینه تولید گل محمدی دارند که نیاز کشور در خصوص تامین دستگاه های نوین تقطیر را بیشتر می‌کند.

 

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از صادرات اسانس تولید شده در کشور خبر داد و در این خصوص گفت: در سال جاری نمونه آزمایشی اسانس تولید شده به فرانسه صادر شد.


وی با تاکید بر اینکه این نمونه آزمایشی به لحاظ کیفیت محصول مورد تایید این کشور قرار گرفت، افزود: هرچند میزان صادرات اسانس ایرانی کم بود ولی با تایید این نمونه آزمایشی مسیر کشور در حوزه صادرات اسانس هموار شد.


 آبادی در خاتمه یادآور شد: اسانس گل محمدی ماده اولیه و پایه‌ای صنایع عطرسازی در دنیا است و بدون اسانس گل محمدی هیچ عطری تولید نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار