امام جمعه کاشان با اشاره به جایگاه خیرین در اسلام گفت: امروز دانشگاه كاشان به دليل حمايتهاي معنوي و مادي مردم و خيرين اين شهرستان در رديف دانشگاههاي معتبر كشور قرار دارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، آيتالله عبدالنبي نمازي روز گذشته در چهارمین گردهمایی خیرین دانشگاه کاشان با عنوان «ضیافت کریمان» كه در منزل زندهیاد حاج امیر کتابچی برگزار شد، اظهار داشت: اولين خير اسلام حضرت خديجه (س) است كه شجره طيبه و امامت از نسل ايشان می باشد.
وي وجود حضرت خدیجه (س) و حضرت علی (ع) را دو عنصر پیروزی بخش در اسلام معرفی كرد و گفت: شمشير علي ابن ابيطالب(ع) مظهر اقتدار نظامي جبهه توحيد و ثروت و اموال حضرت خديجه (س) مظهر اقتدار اقتصادي این جبهه است.
نمازي حضرت علی (ع) را دومین خير بعد از حضرت خديجه(س) عنوان کرد و افزود: حضرت علي (ع) نخلستانها، چشمهها و چاههايي را كه داشت در راه اسلام وقف كرد.
امام جمعه كاشان در ادامه با اشاره به اینکه حضرت فاطمه (س) نيز تمامي اموالش را در راه اسلام وقف كرد، بیان داشت: فاطمه زهرا (س) سومين خير در تاریخ صدر اسلام است.
وي همچنین با اشاره به جایگاه خیرین در رشد و توسعه دانشگاه کاشان گفت: امروز دانشگاه كاشان به دليل حمايت هاي معنوي و مادي مردم و خيرين شهرستان كاشان در رديف دانشگاههاي معتبر كشور قرار دارد.
در این مراسم دکتر سيد جواد ساداتينژاد، معاون حقوقي و امور مجلس وزیر علوم خيرين را منشا افكار بزرگ در بطن جامعه دانست و گفت: وجود علما و خيرين بر تمامي اقشار جامعه تاثيرگذار است.
وي با اشاره به اولين سال تأسيس ستاد توسعه دانشگاه كاشان، عملکرد این ستاد را مثبت ارزیابی كرد و سپردن مديريت كار خيرين به خيرين، تاسيس صندوق قرضالحسنه دانشجويي براي حمايت از دانشجويان بيبضاعت و ارتباط دانشگاه با صنعت را سه دستاورد مهم ستاد توسعه دانشگاه كاشان در مدت يكسال فعاليت اين ستاد برشمرد.
دبیر کمیته خیرین وزارت علوم در ادامه گفت: با سپردن كار خيرين به خيرين و شتاب فعاليت ها، عملكرد يك ساله ستاد توسعه دانشگاه بالغ بر 12 ميليارد تومان بوده است كه در مقايسه با هشت ميليارد تومان فعاليت سه سال قبل از آن در بخش خيرين، رقم قابل توجهي است.
ساداتی نژاد همچنین ارتباط دانشگاه و صنعت با پشتوانه خيرين را يكي ديگر از دستاوردهاي ستاد توسعه دانشگاه اعلام كرد و گفت: ارتباط خيرين دانشگاه و صنعت ميتواند در توسعه و پيشرفت دانشگاه نقش بسزايي داشته باشد.
همچنین در اين مراسم عباس كتابي، سرپرست دانشگاه كاشان تعامل بين ستاد توسعه دانشگاه و خيرين در سالهاي گذشته را موجب خدمات بيشماري در فضاي كالبدي دانشگاه عنوان کرد.
وي احداث پژوهشكده اسانسهاي طبيعي قمصر، مركز پژوهشي، پژوهشكده نانو و انرژي و مركز كاشان شناسي را از اقداماتي دانست که ستاد توسعه دانشگاه با استفاده از قابليتهاي خيرين شهرستان در آن نقش مهمی داشته است.